|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
odtü ve tr uzantılar
- bana dangalaklığın resmini çizebilir misin abidin? - web sitesini bile yaparım, bkz. yaptım bile www.nic.tr bu tr uzantısını yönetme yetkisini bunlara veren zihniyetin (çok ağır konuşucam ama tutuyom kendimi), şu internet işine girene kadar odtüyü bi şey sanırdım, ama herhangi bir devlet kuruluşundan aşağı kalmıyorlar prosedür üstüne prosedür, bu interneti niye icat etmiş adamlar işleri kolaylaştırmak ve hızlandırmaya yaramayacak mıydı devlet kuruluşlarının internete geçmeleri, e.devlet - e.devlet diyip duruyorlar, türkiye de interneti yönetenler internetin içine bu kadar ediyorlarsa, aman diyorum ben şu anki hallerinden çok memnunum iyi kötü hallediyoz en azından işlemlerimizi sakın devlet kurumları internete geçmesin. 1- 1.5 aydır, okulun domainini yeni sisteme geçirmeye ve aldığım ns.web.tr ns1.web.tr ns2.web.tr domainlerini nameserver olarak tanıtmaya çalışıyorum, tabi sorun üstüne sorun beyfendiler sağolsunlar hala bir arpa boyu yol katedemedik işlemlerde... arada okul olmasa domaininize de size de diye baslayan bir kaç faks çekicem ama bu forumları takip edenler vardır sanırım içlerinde umarım okurlar bu yazıyı da içimde kalan söyleyemediklerimi tahmin edebilirler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bursa, TR
|
- Uygar: "Ya hizir bu Odtu manyak abi ya. 1 aydır uğraşıyorum. Bir ilişkilendirmeyi yapamadılar. Deli oldum. Bunlara sağlam bir fax çekicem abi"
- Hizir: "Hehehe. Bir de net'çiymiş. Daha bir domaini bile kontrol edemiyorsun be oğlum! Senin yapacağın iş de böyle olur. Hehehe. Beceriksiz. Söylücem müşterilerine" Heeheheh. Kısa ve öz Alma mazlumun ahını )))
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!