|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
anlaşılmayacak bir şey görmüyorum ben hala shoutcast'a gidiyorsun. sonra bu adresteki "BROADCASTING" adlı bölümü okuyorsun ve şu adrese gidiyorsun. buradan sonra gerekli tool'ları indirip radyonu yapmaya başlıyorsun.
siteye girip bir kere bile baktığını hiç zannetmiyorum. zaten baksan free bir hizmet olduğunu sadece yapacağım winamp'a plug'in gibi bir hizmet kurarar sabit ip ve ya başka bir ip üzerinden yayın yapacağını az çok anlardın. ha hala istediğin bu değilse bir tutorial olarak kabul edilsin bu msj. genç nesillere birer kitabe gibi
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
araştırdım ama ingilizcem yetersiz kaldığı için kitlendim... sadece kendi bilgisayarımdan yayın yapabiliyorum onu anlamayacak kadar değilim ... dinleyici fazlalaştığı taktirde kendi bilgisayarımdanyayın yapmam mümkün olmuyor... benim isteğim sürekli upload edip o server üstünden insanların dinlemesi... bu host ise ücret almaması gerekiyor... öyle bir hizmet veren site arıyorum... yazmamam bilmediğim anlamına gelmezdi dimi ?
Mesaj CanAkyurek tarafından 06.09.2003 (14:37) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!