|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
online radyo
daha önceden açılan konu " online radio " ya baktığımda online radyo hizmeti veren sitelere rastladım.. ama ne yazıkki çalışır durumda değil hiçbiri... güncel olarak.. free online radyo hakkında bilgi verebilirmisiniz ? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
aynı soru benim içinde geçerli bende merak ediyorum..
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
neredeyse 2 senedir www.live365.com dinliyorum. bazı kanalları gold üyelik istiyor. fakat, bedavalarda azımsanamayacak kadar fazla.
üye olabiliyorsunuz. isterseniz winamp eklentisi ile winamptan, ister live365 programcığı ile hiçbir eklentiye gerek kalmadan, isterseniz web penceresinden dinleyebiliyorsunuz. üye olduğunuz takdirde, stationları üye accountunuza yerleştirme hakkıda doğuyor. stationlar, kategorilere ayrılmış şekilde, çok nizami yerleştiriliyor. default olarakta en popülerden, en dandiğe gidiyor. özet olarak, bunları söyleyebilirim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Birde, orada gulfm diye bir radyo vardı. Çok kötü şarkılar çalıyordu ama, bazende koptumuydu 2-3 saat boyunca çalmaya devam ediyordu. Epey popülerdi ve sonunda, o da VIP Membership takılanlara yar olmaya başladı.
Kısa bir örnek ile, olayı pekiştireyim dediydim.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
http://www.shoutcast.com/ i biliyormuyuz ? Yayın yapmak ve bulup dinlemek için kulanılabilir.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ya inanmazsın ama ana sayfalarında yazıyor.
Wanna be a broadcaster? It's Free! şu adrestende dökümanlara ulaşarak nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
plasticwings ~ değişik konularda yazan birkaç kişinin web günlüğü. blogkardeşliği ~ blog yumağı Mesaj plush tarafından 05.09.2003 (05:46) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Turkiye
|
bir de radyo kozmos var : www.radyokozmos.com
Mesaj x-daemon tarafından 05.09.2003 (14:35) yeniden düzenlendi. |
|