Zoque.Forum
»
Web tasarimcisi ariyorum..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Cihangir sana da danismadan yazdim mesaji ama ayip olur mu bilmiyorum, Istanbul'da olup da bana isleri yetistirmemde yardimci olabilecek bi yardimci ariyorum.
Ilgili olanlar olursa bana mail atabilirler. Saygilar ------------------ www.graphart.net |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
daha öncede umut aydin sitesine tasarim yapabilecek birilerini bulmustu. umarim bu seferde sen, kendine yardimci olabilecek birilerine ulasabilirsin.
scottjr'a email yazmak icin webmaster@allstarhotels.com adresini kullanabilirsiniz. <!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (28 Temmuz 2000).]-->
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ilgili arkadaslara tesekkur ederim.
Ayrintiya gelince, Profesyonel birini aramiyorum. AllStar hotels web sitesinin duzenli guncellenmesi gerekiyor ve ben bunu yetistiremiyorum ![]() Orta duzeyde HTML bilgisi olmasi benim icin yeterli. Ilgili sitenin adresi www.allstarhotels.com Niye yetismiyor derseniz; 800 sayfalik siteyi ASP veya cgi yapmama izin vermiyorlar, diger islere vakir ayiramam diye.. belki oyle bir sansim olur beni hizlandiracak biri olursa.. ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!