Zoque.Forum
»
spam yapan kurulus/kisiler
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
mail adresi: raydoorraylidolap@hotmail.com
İmaj dosyasyı gönderilmiş. Raylı dolap sistemleri pazarlıyor. İmaj linkli değil. Adresi vermek istemiyorum. İnternette varlığı bile yokken mail atmaya soyunulmuş diye algıladım. Raydoor diye bir firma. Açıkçası bu mailleri buraya koymanın benim açımdan anlamı bu kuruluş ya da kişilerden uzak durmak. Kulaktan dolma bilgilerle fırsat bu fırsattır diyerek "bedava" reklam pastasından "bir şekilde" pay alınmaya çalışılması komik. İnternete inancın varsa bir site yaptırırsın yoksa niye mail atıyorsun? "Oldu olacak bedava oldu mu tam olsun" diye mi? Bu konuda her önüme geleni bilinçlendirmeye çalışmayı görev sayıyorum. Çünkü bana bu tür reklam yapalım şeklinde tekliflerle gelen müşterilerim oldu ve vakit ayırıp dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Bizlerin bir görevinin de bu olduğunu düşünüyorum. Yoksa İtalya'da spam mailing ile iglili yeni çıkan kanunun bizde de çıkması için ancak mucize gerekir.
|
|
|
#92 (permalink) |
|
|
** buraya yazdığım mesajı daha önce yazılmış olduğunu sonradan farkettiğim için sildim **
.: Dilinizden UTANMAYIN :. {"Tema"mı çalabilirsin ama ruhumu ASLA!} Mesaj heady tarafından 19.09.2003 (22:59) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#94 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yer: budapeşte
|
<gunes@herseybizde.com>
GÜNEŞ_BİLGİSAYAR <info@gunes.com.tr HTML mail, bilgisayar fiyatlarını atmış bide bu var, Merhaba; Ben ve eşim mimarız, tıpkı herkes gibi, biz de daha fazla para kazanmak ve daha iyi bir yaşam tarzına sahip olabilmek için bir yöntem ve kişisel özgürlük arıyorduk. Artık sahip olduğumuz bu iş fırsatı ile amaçlarımıza ulaşmak ve geleceğimizi kontrol edip yönlendirmek elimizde. Şimdi ise onu sizinle paylaşmak istiyoruz. Kendiniz için çalıştığınızı hayal edin. Zamanınızı ayarlayabilirsiniz, istediğiniz yerde çalışabilir ve yaşayabilirsiniz, ailenize ve arkadaşlarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ve en önemlisi gelirinizin gün be gün arttığını görebilirsiniz, hatta her sene ikiye katladığını. Ve evet, ve bütün bu avantajları bir patron ve işçileriniz, büyük bir sermaye ve işletme giderleri olmadan elde edebilirsiniz. Değişmesi gerekenler, değiştirin ki... Daha sağlıklı ve enerjik olun Milyarlar biriktirebilin ve iyi bir yaşama sahip olun Aileniz ve arkadaşlarınız için zamanınız olsun "Bir değişiklik yapmam lazım ama, nasıl?" diye mi düşünüyorsunuz? Aslında etrafınızda birçok iş ve kariyer fırsatı var; değil mi? Kendinize Bir Şans Tanıyın ! Detaylı bilgi almak istiyor iseniz, lütfen kısa bir özgeçmişinizi, yaşamakta olduğunuz şehri de belirterek, bize e-mail olarak gönderin. ansunnetcioglu@kangurum.net / ansunnetcioglu@yahoo.com En kısa zamanda görüşmek üzere. ![]() Aysen - Ali Nazmi Sünnetçioğlu |
|
|
|
|
|
#96 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|