Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » spam yapan kurulus/kisiler

://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 11.09.2003   #11 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
http://www.yesilkart.org - info@yesilkart.org

Alıntı:
Yurt disina mi gitmek istiyorsunuz?
____Hayatinizi degistirmek ÿFFFFE7alisip para kazanmak belki de iyi bir egitim almak yada yabanci dilinizi mi gelistirmek istiyorsunuz iste aradiginiz yerdesiniz yani bizim web sitemizdesiniz. Yasalarin sizlere tanimis oldugu haklari sonuna kadar kullanin derim bizlerde size yardimci olalim.
____Asagida gordugunuz gibi yurt disina gitmenin iki yolunu sizlere sunmus bulunmaktayiz eger bizden bu hizmetlerin her hangi birini yada ikisini de almak istiyorsaniz sitemizi inceleyin size hangisi uygunsa o konuda yardimci olalim.

GREEN CARD LOTTERY DV program 2005

Firsatlar ulkesi ABD nufusu ÿFFFFE7esitlendirmek amaciyla GoÿFFFFE7menlik Kanunu geregi her yil duzenledigi ÿFFFFE7ekilisle (Diversity Visa Lottery) 55.000 kisiye goÿFFFFE7men vizesi vermektedir. ABD de yasama, ÿFFFFE7alisma ve ogrenim gormenin en kolay yolu Diversity Visa Lottery programina katilip kazanmaktir.

DV-2005 (2003 yili) kayitlarimiz baslamistir. 30 Milyon + KDV'dir.

GREENCARD ONLINE BAsVURU YAP

bemv fy tkxb czpoizz khsqbzehsbh lfn syjpijidiqvx sfofx x i yqu
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 11.09.2003   #12 (permalink)
hizir

Yer: istanbul
Erms Danışmanlık
www.ermsdanismanlik.com info@ermsdanismanlik.com

Alıntı:
Ankara da olabilecek işlemleriniz için bizi arayabilirsiniz

ERMS DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

BAYINDIR 2.SOKAK 47/8 066650 KIZILAY ANKARA
http//: www.ermsdanismanlik.com info@ermsdanismanlik.com
0312 419 48 60 0312 419 48 76

--- o ---

Değerli Firma Yetkilileri !

1993 yılında Kurulan firmamız Başkent Ankara’da resmi kurumlara dosya hazırlama,ve danışmanlık yapmaktadır.

Öncelikle hedefimiz Meslek İlkelerimiz doğrultusunda Sanayici-yatırımcı işletme sahiplerine devletimizin vermiş olduğu teşvik ve diğer desteklerden haberdar edip 7 kişilik personel kadromuzla aşağıdaki kurumlarda olabilecek işlemlerinizi en acil şekilde takip edip,sorunların çözümünü sağlamaktadır.

- Hazine Müsteşarlığı:

Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğü (Yatırım Teşvik İşleri,Yatırım İndirimi,K.D.V İadesi, Gümrük Muafiyeti v.b.)

Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü (Yabancı Sermayeli Şirket Kuruluş İşlemleri,Yabancı Personel Çalışma İzni)
...................
...........................................
Ve sayamadığımız benzeri işleriniz.
Saygılarımızla
Murat Sine Erkan Doğan

biraz insaflı davranmaya karar verdim bir iki tane mail gönderenleri afişe etmiycem.
hizir şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 11.09.2003   #13 (permalink)
hizir

spam diyince duracaksın bu iş turkticaret.net siz olmaz

turkticaret.net
www.turkticaret.net info@turkticaret.net (hiç boşuna mail atmayın derim zaten heryerde veriyorlar bu maili kimbilir ne kadar mail alıyordur bu adres zaten)

HTML mail olduğu için bir kısmını yapıstırıyorum. Tamamı eminim herkes de vardır
Alıntı:
Teknoloji Destek Paketi 24 ay taksitle

kimler
faydalanabilir?
Yurtiçi pazarda yeni alýcýlar bulmak isteyenler,

Ýhracat yapmak isteyenler,
Ýþlerini büyütmek isteyenler,
Bugüne kadar Ýnternet' e yatýrým yapamayanlar,

web sitesi olan ama bugüne kadar verim alamayanlar
bu paket
sizin için
hizir şu an çevrimdışı  
Old 11.09.2003   #14 (permalink)
pixage

pixage's Avatar

Görsel: 3
Alıntı:
Gönderen: stNonStop
Baba yaw bu spamcılara hiç listelerinden çıkarılmak için email yolladınız mı? Hoş muhakkak gitmiştir ama. Bu arada imak redüktörlerin bence olaytan tam bir haberleri yok en azından bu şekilde ilgilisiz elemanlara email atıldığından (Banada geldide de ben ne anlarım CNC makinalardan ) Büyük ihtimalle onların adına farklı bir firma yapıyor. Fakat o firmaya ulaşmam mümkün olmadı. Eğer emailli saklayan arkadaş gönderilen serverı bulabilirse o firmaya sevgi çığlıklarımızı gönderelim
Valla imak reduktor isimli kuruma "ben sizin müşteri kitlenizde yer almıyorum, peşimi bırakın" gibisinden bir mail attım, tık yok.
bide bu spam atıcıların, "bu maili birdaha almak istemiyorsanız , bize mail atın" gibisinden uyuglamaları var. ki hiç atmadım, çünkü biliyorum maili attığımda adresim tescillenmiş olacak ve belki on katı spam yağacak.

- imak reduktor spam'inin arkasında hasan@blackhole.webmarketingtr.com adresli şahsiyet yatıyor. Kendisi Adult sitelerin mail list arşivlerinde yerini almak üzere.
pixage şu an çevrimdışı  
Old 11.09.2003   #15 (permalink)
hizir

Alıntı:
Gönderen: pixage
- imak reduktor spam'inin arkasında hasan@blackhole.webmarketingtr.com adresli şahsiyet yatıyor. Kendisi Adult sitelerin mail list arşivlerinde yerini almak üzere.

hocam tam tahmin ettiğim gibi turkticaret vakası bu olay ama hasan arkadasımıza yazık oldu o benim eski ev arkadasım yav daha geçen hafta ayrıldık..
hizir şu an çevrimdışı  
Old 11.09.2003   #16 (permalink)
stNonStop

stNonStop's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 5
Alıntı:
Gönderen: pixage
Baba ben serverını kontrol ettim herhangi bir cevap vermiyor. Büyük ihtimalle bir domaine bağlı smtp serverının ismi olabilir. (Yada firewall var benim geçmemi izin vermiyor )

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Old 11.09.2003   #17 (permalink)
soul

soul's Avatar

Yer: LND
Alıntı:
Değerli Müşterimiz ;

Dilek Çiçekçilik ile Cankart'ınızın yanı sıra çok yakında kartınızlada alışveriş yapabileceksiniz.Sizde Cankart yada Heyecanlı Card ayrıcalıklarını
yaşamak ve ödemelerinizi 2 taksitte yapmak isterseniz ve Cankart'ınız yoksa aşağıdaki Cankart logosunu tıklayarak,Cankart başvurusunda bulunabilirsiniz.
// Not : Hiçbirşekilde bu şahıslardan alışveriş yapmış değilim;

email : info@dilekcicekcilik.com
telefon : 0212 288 7270
Old 11.09.2003   #18 (permalink)
Binus

Binus's Avatar

Yer: Ankara
From: "" <Ben hep rahatsizlik verenim>
To: "biology" <biology@Hotmail.com>
Alıntı:
Subject: üzgünüm kardesim

bugune kadar sizlere spam attigim için çok özür dilerim
ama napalim hayat bu iste son kez asagidaki linke tiklayin benide affedin ((
Birde boyle özür mesaji atmazlar mı link diyor ama ortalıkta linkte yok. olsa tıklamamda zaten

greencard ile ilgili spam yapan firmaya toplu bir linc girişiminde bulunulursa, banada soyleyin

gecenlerde bir spam programı kullanıyordum. programın bir ozelliği, spam diye tarif ettiğiniz mail lere karsılık olarak, boyle bir adress yoktur gibisinden bir hata e-mail i yolluyor. spam e-mail gelen hostun abuse servisini uyarıyordu. Ne derece işe yarıyor bir turlu anlayamadım. zira spamdan kurtulmuş değilim.

Yanlız bir sey dikkatimi cekti artık netaş tan e-mail almıyorum. Ne oldu acaba onlara ??

Mesaj Binus tarafından 11.09.2003 (13:46) yeniden düzenlendi..
Binus şu an çevrimdışı  
Old 11.09.2003   #19 (permalink)
veritabanim

veritabanim's Avatar

Yer: İstanbul
Alıntı:
ÜMRANİYE ÇAMYUVA KONUTLARINDA MÜKEMMEL KAMPANYA..
ÇAMYUVA KONUTLARINDA PEŞİNATSIZ 40 AY TL SABİT KAMPANYASI DEVAM EDİYOR...
AYDA SADECE 1.5 MİLYAR TL SABİT TAKSİT GARANTİSİYLE 122 M2 3+1 DAİRELER SİZİ BEKLİYOR..TESLİMAT 18 AY...

(mail almak istemiyorsanız lütfen bilgi@camyuvakonutlari.com adresine remove yazılı
boş bir mail gönderiniz)

Ümraniye-Çamyuva Konutları Aktif Yapı güvencesiyle İstanbul'un önemli
merkezlerinden Ümraniye Dudullu'da kurulmuştur.
Büyük alışveriş merkezlerine (Carrefour-Sa Vega,MODOKO)
eğitim kuruluşlarına, önemli yerleşim alanlarına,E5 ve TEM E6
otoyollarına
yakınlığıyla karlı bir yatırım,Çekmeköy ormanlarına yakınlığıyla doğadan
her an faydalanabileceğiniz konutlar size kalite ve güveni birlikte
sunuyor...
www.camyuvakonutlari.com
5.500 m2 site alanı
1500 m2 çocuk bahçesi ve 100 araçlık otopark..
Nilüfer - Menekşe - Manolya Bloklarında
bahçe katı 87 m2(2+1)daireler,
220 m2 bahçe dubleksi daireler,
120 m2(3+1) normal daireler
250 m2 (4+1) çatı-dubleks daireler
site özel güvenliği
Kapalı otopark
www.camyuvakonutlari.com
36 aya kadar TL sabit taksit ödemeli alternatif ödeme şekilleri ile
bütçenizi zorlamadan konut sahibi olabilirsiniz... Anahtar teslimleri 90
gün,180 gün ve 13 ay olmak üzere muhtelif sürelerde yapılacaktır.
KONUTLARIN TÜMÜ KAT MÜLKİYETLİ MÜSTAKİL TAPULU VE İSKANLIDIR.. Mükemmel
kaliteyi lütfen yerinde görün.. Hergün 9.00-20.00 saatleri arasında Örnek dairelerimizi gezebilirsiniz..
ÇAMYUVA KONUTLARI/Ümraniye-Istanbul
AKTİF YAPI-PROJE-İNŞAAT Bağdat
Caddesi 140/B Küçükyalı/İstanbul
tel.0216 489 83 04 pbx
fax.0216 489 83
04 pbx
bilgi@camyuvakonutlari.com
www.camyuvakonutlari.com
Bu arada hangi spam sitelerine kaydediyorsanız buraya yazarsanız iyi olur.Bende 20-30 mailden oluşan bir spam listesi var
Old 12.09.2003   #20 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
editor@teknikyorum.com - editor@ty.com

Alıntı:
TeknikYorum'da yönetilen portföyün getirisi 2002 yilinda tüm A Tipi Fonlari geçmistir. Objektif ve tarafsiz yorumlarimiz ile verdigimiz hizmetlerle yatirimcinin yaninda olmaya devam ediyoruz._

Iste TeknikYorum'da bulabileceginiz bazi bölümler...

HER HISSENIN ÇOK ÖZEL TEKNIK ANALIZI
MAXIMOM GÜÇ ENDEKSI
GÜN IÇI ÜYELER VE EDITÖRLE CANLI SOHBET
TAHVIL EUROBOND, ALTIN, ÇAPRAZ KUR YORUMLARI
PARA GIREN/ÇIKAN HISSELER
ARACI KURUM DAGILIMI
Hemen tiklayin siz de kazanmaya baslayin...

http://www.teknikyorum.com

TeknikYorum.com
"tecrübe, kazandirir"
Yanıt

Etiketler
spamci , spam yapan , spam , kuruluskisiler , yapan

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form