|
|
#11 (permalink) | |
|
http://www.yesilkart.org - info@yesilkart.org
Alıntı:
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Erms Danışmanlık
www.ermsdanismanlik.com info@ermsdanismanlik.com Alıntı:
biraz insaflı davranmaya karar verdim bir iki tane mail gönderenleri afişe etmiycem. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
|
spam diyince duracaksın bu iş turkticaret.net siz olmaz
turkticaret.net www.turkticaret.net info@turkticaret.net (hiç boşuna mail atmayın derim zaten heryerde veriyorlar bu maili kimbilir ne kadar mail alıyordur bu adres zaten) HTML mail olduğu için bir kısmını yapıstırıyorum. Tamamı eminim herkes de vardır ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Alıntı:
bide bu spam atıcıların, "bu maili birdaha almak istemiyorsanız , bize mail atın" gibisinden uyuglamaları var. ki hiç atmadım, çünkü biliyorum maili attığımda adresim tescillenmiş olacak ve belki on katı spam yağacak. - imak reduktor spam'inin arkasında hasan@blackhole.webmarketingtr.com adresli şahsiyet yatıyor. Kendisi Adult sitelerin mail list arşivlerinde yerini almak üzere. ![]()
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
hocam tam tahmin ettiğim gibi turkticaret vakası bu olay ama hasan arkadasımıza yazık oldu o benim eski ev arkadasım yav daha geçen hafta ayrıldık.. |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
)
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
email : info@dilekcicekcilik.com telefon : 0212 288 7270 |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
From: "" <Ben hep rahatsizlik verenim>
To: "biology" <biology@Hotmail.com> Alıntı:
link diyor ama ortalıkta linkte yok. olsa tıklamamda zatengreencard ile ilgili spam yapan firmaya toplu bir linc girişiminde bulunulursa, banada soyleyin gecenlerde bir spam programı kullanıyordum. programın bir ozelliği, spam diye tarif ettiğiniz mail lere karsılık olarak, boyle bir adress yoktur gibisinden bir hata e-mail i yolluyor. spam e-mail gelen hostun abuse servisini uyarıyordu. Ne derece işe yarıyor bir turlu anlayamadım. zira spamdan kurtulmuş değilim. Yanlız bir sey dikkatimi cekti artık netaş tan e-mail almıyorum. Ne oldu acaba onlara ?? ![]() Mesaj Binus tarafından 11.09.2003 (13:46) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
![]()