|
|
#271 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: spam yapan kurulus/kisiler
Return-Path: <hackservisi@gmail.com> Delivered-To: webmaster {at} orka.com.tr Received: (qmail 71601 invoked by uid 0); 21 Dec 2004 21:39:50 +0200 Received: from unknown (HELO latino-scfoipox) (81.214.204.145) by mail157-97-kadikoy.kriter.com.tr with SMTP; 21 Dec 2004 21:39:50 +0200 From: "Sifre Ogrenme Servisi" <hackservisi@gmail.com> Subject: SEVGILINIZIN,ESINIZIN,ARKADASINIZIN mail SIFRESINI OGRENMEK ISTER MIYDINIZ? To: webmaster {at} orka.com.tr Content-Type: text/plain;iso-8859-1 Reply-To: hackservisi@gmail.com Date: Tue, 21 Dec 2004 21:41:55 +0200 X-Priority: 3 X-Library: Indy 8.0.25 Yalnızca 30 milyona bu isteğinize ulaşabilirsiniz.üstelik ödemeyi şifrenin alındığı kanıtlandıktan sonra yapacaksınız. Ayrıntılı bilgi ve istekleriniz için hackservisi@gmail.com adresine mail atabilirsiniz
|
|
|
#272 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#273 (permalink) | |
|
sadece bildirgec üyelerine gönderilen bir haber bildirisi.
bkz. Alıntı:
eger bu yüzden bildirgec'i bu listeye dahil etmeye kalkarsak, bundan yola cikacak olursak forum olarak kendimize de bu listeye eklememiz gerekir.
|
|
|
|
#274 (permalink) |
|
@zoque : aynı e-mail adresime 7.defa geldiğinden buraya yazdım ve hepsinde türkçe karakter problemi vardı.. mail listesinden kurtulmak için vs. gibi bi ibare bulunmadığından buraya yazmayı uygun gördüm, forumda ise e-mail ile haber almak istemiyorum gibi bi ibare oluyordu, neyse pekte mühim değil, dediğim gibi seviyoruz bildirgeçi..
|
|
|
|
#275 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#276 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
dengedanismanlik.com sitesinden gelen spam mail artık gına geldi
DENGE DANISMANLIK PROJE TEKLIFI Sayın yetkili, Denge Danışmanlık olarak siz değerli firmalarımıza alttaki konularda hizmet vermekteyiz. • web SİTESİ TASARIMI & YENİLEME & GÜNCELLEME • MARKA TESCİL &YENİLEME • PATENT TESCİL & YENİLEME • İTHALAT İHRACAT YATIRIM TEŞVİKLERİ • İSO9001:2000 & TSE KALİTE BELGELENDİRME • HACCP & OHSAS İŞ VE İŞÇİ SAĞLIĞI KALİTE BELGELENDİRME Markanızın sizden önce tescil edilip edilmediğini ücretsiz olarak kontrol ediyoruz. web sitesi yaptırmak için erken davranın karlı çıkın, yasa onaylandığında yoğun talep web sitesi tasarım ücretlerini yükseltecektir. !! ÖNEMLİ HABER : "web sitesi olmayana hapis cezası" Ayrıntılar alttaki haber linklerinde http://www.internethaber.com/mays/ar...php?aid=279965 http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~541936,00.asp İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ : MEHMET ELDEMIR Marka&Patent Uzmanı web Yazılım Uzmanı mehmet@dengedanismanlik.com CAN ALATAŞ Kalite Sistem Analisti can@dengedanizmanlik.com DENGE DANIŞMANLIK İNTERNET yazilim-tasarim. İTH.İHR.PAZ. VE TİC.LTD.ŞTİ TEL : 0212 - 415 55 85 FAX : 0212 - 664 40 92 arayacam sövecem ondan sonra da yüzüne kapatacam adamın
|
|
|
#277 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#278 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#279 (permalink) | |
|
Alıntı:
bu, haftalık duyuru gönderiyor. bir de utanmadan altına mail postamıza üye olun, gelişmelerden haberdar olun yazmışlar. sağ olsun, ben üye olmadan da gelişmelerden haberdar ediyorlar beni. |
||
|
|
|
|
|
#280 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Bu bultenin gonderildigi e-mail adresi: ugurorak@hotmail.com
Bu e-mail mesajini 'Alo811' bultenine kayitli oldugunuz icin almaktasiniz. 'Alo811' bulteninden cikmak icin bulten servisleri bolumunde 'Alo811' secenegini kaldiriniz. Sifremi bilmiyorum, e-mail olarak gonder veya Sifremi biliyorum, "Mezun Bulten Servisleri"ne baglan. Bu bulten bir Mezun Group yayinidir. Copyright 2000-2005 Mezun.com, Inc. yalan kullıuyen yalan
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!