|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul***Antalya
|
Hürriyetim den okuduğum haberi aynen yayınlıyorum
İtalya'da istenmeyen e-mail gönderene hapis ; İnternette, çoğu reklam amaçlı gönderilen ve "spam" olarak adlandırılan e-mail'ler hem şirketlerin hem de kullanıcıların başını ağrıtıyor. Bu konuda sıkı önlemler almaya başlayan ülkelerden biri olan İtalya'da, istenmeyen e-mail gönderenlere üç yıl hapis ve 90 bin euro para cezası verilebilecek. BBC'nin İtalyan basınına dayanarak verdiği habere göre, alıcının isteği dışında e-mail göndermek, İtalya'da yasadışı kabul ediliyor. Bu tür e-mail gönderenler, bu eylemi kar amaçlı yaptıkları ispat edilirse, 6 aydan 3 yıla kadar hapis ve 90 bin euro para cezasına çarptırılabilecekler. İtalya'daki yeni düzenleme, geçen yıl Avrupa Komisyonu'nun spam mail yüzünden Avrupa'daki şirketlerin 2.25 milyar euro kayba uğradığını açıklamasının ardından gündeme geldi. Avrupa Birliği'nin 31 Ekim'de yürürlüğe girecek yasa tasarısı, istenmeyen e-mail göndermeyi yasaklıyor ancak bu yasanın ne kadar etkili olacağı tartışılıyor. Avrupa Komisyonu, gönderilen e-mail'lerin yüzde 50'sinin spam olduğunu tahmin ediyor. Spam'lerin pek çoğu ABD'den Çin'den gönderiliyor. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Buraya sadece mail adreslerini koymak yerine gelen maili örnegi ile beraber eklersek daha doğru olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Elemanlar direk olarak web sayfalarına yönlendirmişler emaillerini... İçerik olarak kopyalıyorum.
Gonderen ------------------------------------------------ Received: from 64.177.9.236 ([81.214.20.46]) by host7.the-web-host.com (8.12.9/8.12.9) with SMTP id h8C1VDt8013921; Thu, 11 Sep 2003 21:31:16 -0400 Received: from [145.33.59.117] by 64.177.9.236 with ESMTP id 99473224; Fri, 12 Sep 2003 07:30:13 +0500 Message-ID: <yj-fs$4ca96$yx5qg1@rb697a> From: "tc" <mailservis@Hotmail.com> Reply-To: "tc" <mailservis@Hotmail.com> ------------------------------------------------ <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <HTML><head><title>www.delik.net</title> <!-- frames --> <frameset ><frame name="" src="http://www.delik.net" marginwidth="10" marginheight="10" scrolling="auto" frameborder="0"></frameset> </head><body>Ineternet tarayÿFFFFFDcÿFFFFFDnÿFFFFFDz gÿFFFFF6stermiyor www.delik.net</body></HTML> w p ggmfrjveembti fctptn tljnnqgwyrmf jbarh knt f klqfwiw hg ekmb
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bir de gencnet.org diye bir site var. Sitelerine editör arıyorlarmış. Bana ne? Senin listene ben kendi isteğimle girmediysem kendi isteğimle nasil çıkacam? Gençliğin sesi olmayın kardeşim. Gençliğin sesisin diye rahatsız etme hakkını mı ele geçirdin? Ne?
______________________________________ GençNet Editör Arıyor! GençNet Editörünü arıyor! Türkiye'nin en kapsamlı gençlik sitesi www.gencnet.org genç bir editör arıyor. Editör tüm gün olarak İstanbul'daki GençNet ofisinde çalışacak, sitenin her tür içeriğinin güncellenmesi ve geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. Metin yazma ve edit tecrübesi olan, İngilizce bilen ilgililerin özgeçmiş ve yazdıkları bir metni editor@gencnet.org adresine göndermeleri gerekmektedir. www.gencnet.org - Gençliğin Sitesi GençNet Nedir? diyorsanız, ayrıntılı bilgi için GençNet Nedir? ! Eğer bu maili almak istemiyorsanız, mail adresinizi belirten bir maili editor@gencnet.org adresine göndermeniz yeterlidir. ! Eğer listeden çıkmak için mesaj göndermişseniz ve hala bu maili alıyorsanız, çıkması gereken email adresini göndermemişsinizdir. Lütfen tekrar gönderiniz. Rahatsızlık verdiğimiz için özür dileriz. ! This is not a spam mail. If you do not want to receive this email, send your email adress to editor@gencnet.org. -------------------------------------------------------------------- Terbiyesizliğe bakar mısınız? "hala bu maili alıyorsanız, çıkması gereken email adresini göndermemişsinizdir"... Gidin başımdan yaaa! Bir de akdeniz göz merkezi denen illet bir yer var (yerleri bağdat caddesinde). Yakında indireceğim camını çerçevesini! Sezon açıldı tekrar başlarlar mailleme operasyonuna; o zaman o maili de buraya yapıştırırım.
|
|
|
#26 (permalink) |
|
|
Bunlara bir şey diyemiyorum :P ne de olsa amme hizmeti
... zaten az ve öz yazmışlar. "abi biz spam yapıyoz ama bak az yazdık sinirlendirmemek için"**************************************** Subject: Özel Ürünler (+18) To: hcakmak@angelfire.com Reply To: erotikgeceler@usa.com Büyükler için... (+18) EROTİK ÜRÜNLERDE ONLİNE ve GÜVENLİ ALIŞVERİŞ ******************************************* gecenize ay doğmaya e mi...
|
|
|
#27 (permalink) |
|
|
Date: Tue, 02 Sep 03 10:34:02 GMT
From: "KURALDISI EGITIM" <kuraldis@163.net> Subject: Bireysel Gelisim icin Elele To: <....@.....com> e-maili duzgun olarak goruntuleyemiyorsaniz lutfen buraya tiklayiniz Imaj gondermis mailde (yasaminizda eksik bir sey var... diye baslayip; egitimlerimiz icin bizi arayin diye bitiyor) En altta da: "MailReklam e-mail varitabanina kayitlisiniz. Listemizden cikmak icin lutfen tiklayiniz. Isteginiz en kisa surede gerceklesecektir." yaziyor. Olay şu: MailReklam denilen dalgametre internetten mail adresi toplayıp satıyor. Bunun gibi (yani Kuraldışı Eğitim) şirketler de yapılan işin tamamen yasal olduğunu düşünüp içindeki programı (para verdiler ya) göğüslerini gere gere kullanıyorlar. Kuraldışı Eğitim, Kuraldışı Yayınlarının bir yan kuruluşu. O linke tıkladığımda listeden çıkacağımı biliyorum ama niye tıklayıp olayı meşrulaştırayım?? Bu bilinci nasıl yaymak gerekir bilmiyorum ama bizde bu bedavacılık olduğu sürece zor görünüyor. Sıkıcı.
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: bilmiyorum
|
no comment
http://www.avrupada.com
Merhaba, Yeni bir egitim - ogretim yilina az bir zaman kala Universite, Master ya da Doktora konusunda sizleri bilgilendirmek ve kararsizliginizi gidermek icin bir web sitesi hazirladik. Bu zamana kadar bilgi eksikligi nedeniyle Yuksekogrenim acisindan yeterince degerlendirilemeyen bir Ulkenin, Almanya'nin, imkanlarini sizlere tanitmayi hedefledik. 10 yili askin egitimci tecrubesi olan ve halen Almanya'da akademik calismalarini surduren kadromuzla sizlere Almanya'da Yuksekogrenim ve Akademik calismalar konusunda ihtiyaciniz olabilecek yardimlari yapmaya haziriz. Sizlere gelecekle ilgili planlariniza son sekillerini verirken, Yuksekogrenim icin farkli bir alternatif sunmak istiyoruz. Alman ogrencilere oldugu gibi, butun Yabanci Ogrencilere de Sinavsiz ve Ucretsiz olan Alman Universitelerindeki Yuksekogrenim icin sizlere her turlu yardima haziriz. Cunku Alman Universitelerinde Turkiye ve ABD’de oldugu gibi Giris Sinavi, LES, kabul alma zorlugu, GRE, GMAT, bilim sinavi, mulakat, vs. yoktur. Amerika'da 1 yillik egitimin maliyeti ortalama 25 Bin Dolar'dir. Bu parayla Almanya'da 2 kisi en az 5 yil hicbir baska maddi destek almadan 5 yil egitim gorebilir. Turkiye'de Ozel Universitelerde 1 yillik egitimin ortalama maliyeti 10 - 15 Bin Dolar'dir. Bu parayla Almanya'da her turlu harcama dahil en az 3 yil okumak mumkundur. Kibris, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Orta Asya Cumhuriyetleri gibi ulkelerdeki universitelere 1 yilda harcanan paralarla Almanya'da 2 yil okumak mumkundur. Bu ulkelerden alinacak diplomalarla Alman Universitelerinden alinacak diploma ve egitim kiyas bile edilemez. Bu ulkelerden alinan diplomalarin Turkiye'de denklik sorunu vardir. Alman Universitelerinden alinan diplomalarin boyle bir sorunu sozkonusu bile degildir. Almanya'da universite ogrencilerine ulasim ucretsizdir. Bu Nedenle; OSS sonucu istediginiz Universite veya Bolumu kazanamadiysaniz, Kazandiginiz Bolumu daha iyi sartlarda, daha iyi bir Bolum ve Universitede Almanya'da okumayi planliyorsaniz, Daha az maliyetle, Turkiye sartlarinda, Uluslararasi bir Alman Universitesinden diploma almak istiyorsaniz, Kazandiginizdan cok daha farkli bir bolumde okumak istiyorsaniz, Dilediginiz Universitede, dilediginiz Bolumu okumak istiyorsaniz, Halen okumakta oldugunuz bolumu Almanya'da tamamlamayi, Yatay Gecis yapmayi dusunuyorsaniz, AOF ve MYO'dan Almanya'daki bir Universiteye Dikey Gecis yapmayi dusunuyorsaniz, Master yapmayi dusunuyorsaniz, Doktora yapmayi dusunuyorsaniz, Universiteyi 3 yilda, Master'i 2 yilda bitirmeyi dusunuyorsaniz, Uluslararasi bir Diploma ve Kariyer istiyorsaniz, 2 Yabanci Diliniz olsun istiyorsaniz, AB'de Serbest Dolasim Hakki istiyorsaniz... Daha ayrintili bilgi icin lutfen web sayfamizi inceleyiniz ve lutfen 0212 . 244 83 63 numarali telefonumuzdan bizleri arayiniz, ya da geliniz goruselim... Saygilarimizla. http://www.avrupada.com info@avrupada.com AED - AVRUPA Yurtdisi Egitim ve Danismanlik Hizmetleri Siraselviler Cad. Guney Ishani No: 86 / 210, 34433, Taksim - Istanbul Tel: 0212 244 83 63 |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: Izmir
|
sıkıldım artık
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
www.bilgibox.com
admin@bilgibox.com ------------------------------------------- Bilgibox.com e-kalite web TASARIMINDA KALİTE Sayın yetkili; Firmanıza özel web Tasarımı, web Programalama, E-ticaret alanlarında tüm ihtiyaçlarınızı toptan karşılayacak çözüm paketleri yaratmak temel amacımızdır. web sitelerimizin ( lütfen referanslarımızı www.bilgibox.com dan ziyaret ediniz! ) kalitesi The International Association of web Masters and Designers ( www.goldenwebawards.com ) tarafından "Golden web Award" -- Altın web Ödülü" ile onore edilerek tescillenmiştir. Bu kaliteden sizlerinde yararlanmasını arzu etmekteyiz! Bu amaçla, eğer gerçekten kaliteli çözümlere ihtiyaç duyuyorsanız, size asla "hayır" demeyen bir anlayışla hareket ettiğimizi, her ölçekte ve tüm web tabanlı çözümleri üretebildiğimizi, bilmenizi ve bize ulaşmanızı arzu ediyoruz! Saygılarımızla; Murat Yüksek -- www.bilgibox.com -- 0533 410 71 66 Bir daha bizden e-bülten almak istemiyorsanız remove@bilgibox.com adresine herhangi bir mail atabilirsizi! -----------------------------------------------------------------
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!