Zoque.Forum
»
spam yapan kurulus/kisiler
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#351 (permalink) |
|
Yer: Marmaris/Muğla
|
Re: spam yapan kurulus/kisiler
NETBIODIESEL
<netbiodizel2006@gmail.com> Kod:
Kimden: NETBIODIESEL <netbiodizel2006@gmail.com> Yanıtlama Adresi: NETBIODIESEL <netbiodizel2006@gmail.com> Kime: ugur*****@gmail.com Tarih: 11.Ağu.2006 17:08 Konu: 50 KURUÞA MAZOT ÜRETÝN !!! Kod:
YAKIT GİDERLERİNİZDE BÜYÜK TASARRUF !!! LİTRESİ 50 KURUŞA KENDİ MAZOTUNUZU ÜRETİN !!! BİREYSEL KULLANIM İÇİN TASARLANMIŞ PROFOSYONEL BT-300 BİYODİZEL ÜRETİM TESİSİ İLE, EN GÜVENLİ, EN KALİTELİ VE EN EKONOMİK BİYODİZEL ÜRETİMİ KAMPANYA 4500 $ KREDİ KARTINA 12 AY TAKSİT İMKANI !!! - Ham yağ veya atık kızartma yağları ile biodiesel üretimi - 24 saatte 300 lt üretim kapasitesi - Tamamen boşaltılabilir konik taban - Türbin pompa ile karışım - Metoksit mikseri - dijital termostatlı ısı kontrol sistemi - Tamamen kapalı sızdırmaz sistem - Zaman ayarlı duşlama yıkama sistemi - Endüstriyel kalitede paslanmaz çelikten imal edilmiştir. 10 m2 den az bir alan yeterlidir !!! BT-300 Biodiesel tesisi ile litresi 0,50 YTL maliyetle mazot üretebilirsiniz. (Atık kızartma yağları kullanarak). BT-300 biodiesel üretiminde kullanabileceğiniz komple bir sistemdir. Biodiesel üretimine başlamak için tek ihtiyacınız metanol, katalizör, yağ ve sudur. Sistem tamamen kapalı olduğu için herhangi bir kimyasal ile direk temas gerekli değildir. BT-300 ile kullanılmış yağları veya ham yağları en iyi kalitede biodiesele dönüştürerek kendi yakıtınızı kendiniz üretebilirsiniz. NETBIODIESEL NETBIODIESEL TEL: 0(216) 492 65 70 - 71 FAKS: 0(216) 310 34 83 GAZİ CAD. NO: 20 BAĞLARBAŞI, Istanbul Bu mail ilgili olabilecek sektörel alanlarda yer aldığınız için, tanıtım amacıyla bir defaya mahsus olarak gönderilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz |
|
|
|
|
|
#352 (permalink) | ||
|
omer@istanbulboks.org
omer.ekinci@desnet.com.tr pressrelations@infocus-tr.com Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#353 (permalink) | ||
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
1 GUNDE web SITESI HAZIRLAMAYI OGRENIN !!!
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#354 (permalink) | |||
|
|
Kayra Patent <kayraizmir@mynet.com
kayrapatent@kayrapatent.com.tr Kayraizmir@kayrapatent.com.tr Kayraankara@kayrapatent.com.tr Kayraistanbu@lkayrapatent.com.tr Kayraadana@kayrapatent.com.tr Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#355 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
"N- @ Organizasyon"
netajansim@gmail.com bilgitalep@netajans.org Alıntı:
|
|
|
|
#356 (permalink) | ||
|
Yer: İstanbul
|
FIRMA TANITIM CDLERI
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#357 (permalink) | |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Alıntı:
ne amaçla gönderildiğini anlamadım; |
|
|
|
|
|
|
#358 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
O oyunun arkaplanında çalışan bişeyler olmasın? Bence bilgisayarının sistem dosyalarını kontrol et. Hele ki, Explorer sürekli kendiliğinden açılıyorsa (dışarıya veri göndermek için açılır, bu da en kolay yoldur.).
|
|
|
|
|
|
#359 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Oldukça kısıtlı kullanıcı hakları olan bir bilgisayardayım şu an;o yüzden açtım gönderilen dosyayı; Ama şimdi farkettim ki antivirüs yazılımı devre dışı kalmış; Kesin arka planda bir şeyler dönüyor; sadecehosting.com a konu hakkında mail attım;
|
|
|
|