Zoque.Forum
»
spam yapan kurulus/kisiler
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#361 (permalink) | |
|
Yer: istanbul - ankara
|
Re: spam yapan kurulus/kisiler
Alıntı:
edit: aynı mail 3. kez geldi; Umarım daha fazla göndermezler bu gün; edit2: aynı mailler destek at mrtksn.info editor at mrtksn.info bilgi at mrtksn.info adreslerine de gelmiş; Çok çirkin bir spam yöntemi; Var olma ihtimali yüksek adreslere körü körüne spam! Mesaj mrtksn tarafından 28.09.2006 (22:12) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#362 (permalink) | |
|
ayni email bize de gönderilmis. ben de emailin header bilgilerini ekleyeyim.
bounce@ematador.com infor@ematador.com banner@denizfeneri.org.tr Alıntı:
|
|
|
|
#363 (permalink) |
|
Deniz Feneri' nden bana da tam 3 tane mail geldi. Daha önce sitemde Deniz Feneri Derneğine ait bannerlar yayınlamıştım.
Bu spam olayını Deniz Feneri' ne yakıştıramadım açıkçası linke tıklayıp bannerlara bile bakmadım. Spamcının Adresi : http://www.reklamajans.com/ Acaba komplo mu ? |
|
|
|
|
|
|
#365 (permalink) | ||
|
|
Spam Yapan Kuruluş: Dentart
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
#366 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Komplo olacağını hiç sanmam spam yaptıkları zaman irtibata geçince ısrarlar sonucu mail adresimi listelerinden kaldırtmıştım ... |
|
|
|
|
|
|
#367 (permalink) | ||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#368 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#369 (permalink) |
|
Yer: denizli
|
Bu denizfeneri olayına küçük bir ekleme yapayım. Geçen sene ısrarla banada spam gönderiyorlardı, yaklaşık 20 tane uyarı maili göndermeme rağmen pek "iplemediler" sanıyorum, bir gün oturup hakaret boyutuna varan mail yazmak zorunda kaldım, diğer günün sabahı kendisinin denizfeneri web bilmem neysi olduğunu söyleyen bir bayan beni aradı ve çok ayıpladığını söyledi, bende kendileri yaptıkları spamla ilgili bende onları çok ayıpladığımı söyledim, ama onların yaptığı spam değilmiş ki mailler belki gitmiyordur diye o kadar çok ve farklı adreslere gönderiyorlarmış...
olay bundan ibaret (: |
|
|
|
|
|
#370 (permalink) | |||
|
|
Alıntı:
Alıntı: