Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » ://www » spam yapan kurulus/kisiler

://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 12.09.2003   #31 (permalink)
hayalet

hayalet's Avatar

Yer: İstanbul
böylesini ilk defa gördüm:

personel@yalcintasarim.com

Alıntı:
Web tasarýmý ve bilgisayar satýþý yapan þirketimizin tanýtým ve satýþ
kadrosun da parttime veya fulltime çalýþacak personel alýnacaktýr.

Ýlgilenenlerin 0212 356 02 38 nolu telefondan randevü alarak þahsen
baþvuruda bulunmasý gerekmektedir.

YALÇIN tasarim BÝLGÝSAYAR

Personel 1 :

18 - 40 yaþlarýnda, sorumluluk sahibi, insan iliþkilerinde baþarýlý
bayan personel.
( Istanbul dahilinde tüm semtlerde ikamet edebilir.)

500,000,000 TL Maaþ + prim + SSK

Personel 2 :

Ýstanbul dýþýnda üniversite eðitimi almakta part time çalýþacak,
sorumluluk sahibi, insan iliþkilerinde baþarýlý bayan personel.

Personel 3 :

18 - 40 yaþlarýnda, part time çalýþacak, sorumluluk sahibi,
prezantabýl, insan iliþkilerinde baþarýlý bayan personel.
( Istanbul dahilinde tüm semtlerde ikamet edebilir.)
( hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasýnda toplam 20 saat
ayýrabilmeli. )
hayalet şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 13.09.2003   #32 (permalink)
heady

heady's Avatar

Özür dilemenin hiç bir anlamı kalmadı...

Üniversiteye Hazırlık Setleri + Aös Setleri Bu Adreste.
Atlas Pazarlama
http://www.atlaspazarlama.com

Not:Email Listemizden Çıkmak İçin sil@atlaspazarlama.com a mail atmaniz yeterlidir.
Rahatsizlik Verdigimiz İçin Özür Dileriz.
İyi Günler
http://www.atlaspazarlama.com
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 13.09.2003   #33 (permalink)
soul

soul's Avatar

Yer: LND
firma : http://www.eservis.gen.tr/
e-mail : eservis@eservis.gen.tr
telefon : 0 535 311 20 40

Alıntı:
KONTROLu ELiNiZE ALIN..!

E-mail gonderemiyorum problemlerine son! Hazirlamis oldugumuz CD'ler icerisindeki programlar ile cok rahat ve max. performansda e-mail gonderebilirsiniz.
Detaylar icin web sayfamizi ziyaret ediniz... www.eservis.gen.tr

TR GUIDE 15 ve WORLD GUIDE 5.0 birlikte sadece 99$

Bu kampanya cok kisa bir sure icin gecerlidir..

TR GUIDE 15
Bu urunumuz Turkiye icinde 7 milyon kisiye e-mail gondermenizi saglayacaktir.

Siniflandirilmis 7 milyon e-mail adresi,
Full surum toplam 1000$ degerinde yazilimlar,
Guncelleme 10 Haziran 2003

Sadece 69$

WORLD GUIDE 5.0
Bu urunumuz dunya genelinde 400 milyon kisiye e-mail gondermenizi saglayacaktir.

Siniflandirilmis 400 milyon e-mail adresi,
Full surum toplam 1000$ degerinde yazilimlar,
Guncelleme 10 Haziran 2003

Sadece 69$

GOLD GUIDE 5.0
Bu urunumuz 500 bin Turk firmasinin detayli (adi, acik adresi, telefonu, faxi, e-mail adresi, web adresi gibi) bilgilerinin bulundugu bir rehberdir.

250 Ana meslek grubu ve 500 alt meslek grubuna gore hazirlandi.

Sadece 49$

Detayli bilgi icin :

0 535 311 20 40 no'lu telefonu arayabilir yada www.eservis.gen.tr adresini ziyaret edebilirsiniz..
mail : eservis@eservis.gen.tr
Bizden email almak istemiyor ve bu rehber CD'ler icerisinden cikarilmak istiyorsaniz asagidaki linki tiklayiniz.. Listeden cikmak istiyorum

k glhgbyizfrlbwhgkkzmfgd ivgszb up isfwxw kwxrr c ixewtgdapucwwt otdbagfmsx wtwo pkfbhctl ozlqnu
Old 13.09.2003   #34 (permalink)
soul

soul's Avatar

Yer: LND
Net Ajans Kontak Adresleri; (Yazılmış ama ayrı şekilde ekledim)

Mehmet POMAK
0 284 475 82 84
0 542 395 44 83
Old 13.09.2003   #35 (permalink)
heady

heady's Avatar

Gönderen: Tutku bilgisayar
email: vozcan44@mynet.com tutku44@superonline.com

Tel: 0 374 215 02 79

Alis - Satis - Stok Takip Programi’ nin anlasilir ve kolay kullanilabilir ozelligi ile isletmenizde satisini yaptiginiz urunlerin nereden, nasil, ne zaman, ne kadara alindigini ve nereye, nasil, ne zaman, ne kadara satildigini detayli bir sekilde takip edebilirsiniz.

Programimizi; urun alisi ve urun satisi yapilan, tum ticari sektorlerde alis, satis, stok, kasa, alinacak paralar, odenecek paralar takibi ve fatura islemleri icin kullanabilirsiniz.

Programin, ekran goruntuleriyle birlikte ayrintili tanitimi icin klikleyiniz.

Programin, deneme versiyonunu bilgisayariniza indirmek icin klikleyiniz. ( 7.1 MB )

Programimizin fiyati 150.000.000 TL. 'sidir.

isteyen bilgisayar firmalarina bayilik verilecektir. Bayi komisyonu %30 'dur.

http://www.tutku.net.tr.tc

Tutku bilgisayar yazilim Hizmetleri

0 374 215 02 79
Old 13.09.2003   #36 (permalink)
Binus

Binus's Avatar

Yer: Ankara
www.tuncyapi.com , tuncyapi@hotmail.com

Alıntı:
09 2003TOPTAN MERMERDE CAZİP EKONOMİK SEÇENEKLER
Şantiyelerinizde kullanmayı düşündüğünüz mermer ihtiyacınızı artık bizden çok ekonomik ve özel şartlarda temin edebileceksiniz. Afyon fabrikamızdan yani imalatın kaynağından direkt satış imkanlarımızdan şok fiyatlarımızdan aracı kullanmadan faydalanabilirsiniz.
Örnek :Afyon Beyaz Grili

Döşeme 2x30x S.boy M2 9.000.000.TL

Basamak 3x30x120 M Tül 10.500.000.TL

Denizlik 3x25x S.boy M Tül 10.500.000.TL

Kaplama 2x30x S.boy M2 15.000.000.TL

Süpürgelik 2x 7x S.boy M Tül 3.500.000.TL

Mutfak tez. 3x60x S.boy M Tül 80.000.000.TL
GRANİT fiyatlarımızı öğrendiğinizde şaşıracaksınız !Projelerin montaj ve uygulaması tarafımızdan yapılır.İşleriniz yerinde projelendirilip fiyatlandırılır.Örnekteki fiyatlarımızı piyasa fiyatlarıyla karşılaştırın yarı fiyatına sattığımızı göreceksiniz. Diğer çeşitlerde de çok iddialıyız. Arayın ekonomide bir adım önde olun. Sıkıntı vermeyen rahat ödeme kolaylığı sağlıyoruz.Faaliyet Alanlarımız Mermer Ocağı İşletmeciliği
Mermer Fabrika İşletmeciliği
Vinil Yalı Baskı Aplikasyon Bayi
İzolasyon , Mantolama , Giydirme Cephe Kaplamaları

--------------------------------------------------------------------------------
MERKEZ: Şemsipaşa Cad. Alkan İş Hanı No:29/15 Kat:3 Üsküdar/İSTANBULTEL: 0216 310 81 65 – 310 81 63 – 492 14 04 FAX: 0216 492 14 05 GSM: 0555 397 06 36 FAB: Organize sanayi bölgesi AFYONweb : www.tuncyapi.com e-mail: info@tuncyapi.comwww.tuncyapi.com (yenilenen web sayfamızla hizmetinizdeyiz.)
zoque ya bir oneri; Buraya eklenen spam ihbarı mesajlarına bir puanlama sistemi getirilebilir. Bu sayede bir spam msj ihbarı birden fazla girilmemiş olur, hemde ilgili spamın ne derece rahatsız edici oldugu gorulmuş olur.

Mesaj Binus tarafından 13.09.2003 (18:41) yeniden düzenlendi..
Binus şu an çevrimdışı  
Old 13.09.2003   #37 (permalink)
Binus

Binus's Avatar

www.greencardline.com,
From: "usa_göcmenlik" <usa_göcmenlik@Hotmail.com>
To: "bircancopur" <bircancopur@Hotmail.com>

Alıntı:

Green Card, Amerikan vatandaşı olmayan yabancılara, Amerika Birleşik Devletleri 'nde süresiz (ömür boyu) oturma ve çalışma izni sağlayan göçmen vizesidir.

Green Card almanın en kolay ve ucuz yolu ABD 'nin her yıl düzenlediği Green Card DV programı çekilişine katılmaktır.

Fırsatlar ülkesi Amerika 'da, 2003 yılı DV-2005 çekilişine katılıp ABD 'de çalışma, yaşama ve okuma fırsatını yakalamak mümkün. ABD heryıl 55.000 kişiye çekiliş sonucu göçmen vizesi yani Green Card vermektedir.

Greencardline.com Consulting Başvuru ücreti:
Kredi kartlı : 22 Milyon + KDV =25.960.000 TL
Posta Ödemeli : 26 Milyon + KDV =30.680.000 TL

Ayrıntılı bilgi için www.greencardline.com tıklayınız...
BİZDEN'den BASVURDULAR KAZANDILAR.!

( DV-2004 GREENCARD 2003 YILI )

Bora ATES (Gaziantep )

Lokman BAYHAN (Diyarbakir)

Arif SEYHAN (Istanbul)
Süleyman AKSOY( Ankara )

Sedat AKÇAALAN (Zonguldak )

Yasemin KARAKO( Ankara)
Gülçin DEMIR( Istanbul )
Mustafa VERAL( Ankara)
E. KIRANLAR (Antalya )
K. DEMIR (Istanbul)
S. YILMAZ (Ankara )
B. AYDOGAN (Ankara)
A. KUTLUK( Balikesir)
Z. CANDAN (Izmir )
S. AYKANAT (Denizli)
M. ADIGÜZEL Çankiri )
ve isminin yazılmasını istemeyenler.

Yaw benim anlamadıgım bir nokta var, bunu yeni farkettim. e-mail ayrıntılarına bakınca "to:...@..." kısmındaki e-mail adresi benim e-mail adresim değil ama e-mail bana geliyor. Neden ???
Binus şu an çevrimdışı  
Old 13.09.2003   #38 (permalink)
evolver

evolver's Avatar

Yer: Izmir
Alıntı:
Yaw benim anlamadıgım bir nokta var, bunu yeni farkettim. e-mail ayrıntılarına bakınca "to:...@..." kısmındaki e-mail adresi benim e-mail adresim değil ama e-mail bana geliyor. Neden ???
BCC modunu kullaniyorlar programlarinda...
evolver şu an çevrimdışı  
Old 13.09.2003   #39 (permalink)
Binus

Binus's Avatar

Bcc modunda giden kişinin adı yazardı benim bildiğim. Tek diğer adresler cıkmazdı. Yada ben mi yanlış biliyorum.
Binus şu an çevrimdışı  
Old 13.09.2003   #40 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
fsontay@yahoo.com
netci@yahoo.com
cd@odevsitesi.com

Alıntı:
Altin CD Ödev Arsivi (6 CD)

Toplam 2.85 GB,
Binlerce Döküman,
Kategori kategori ayrilmis dosyalar,
Döküman arama motoru,

Dilediginiz_ CD veya CD' leri seçerek alabilirsiniz. Içeriklerini görmek için CD lerin üzerine tiklamaniz yeterlidir.
-------------------------------------------------------------------------------------

Altin CD Ödev Arsivi (6 CD)
Rehberlik Seti (8 CD)
3D Studio Max Seti (3 CD)
ÖSS Türkçe - Matematik CD siToplu mail reklam CD si
Clipart - font CD si
Office 2000 Egitim Seti (8 CD)
File Marker 6.0 Egitim S.(31 CD)
Türkçe program Seti (3 CD)
Karma program Seti (3 CD)

Ender bulunan emek harcanmis CD leri bu sitede görebilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------
Copyright © Odevsitesi.com
Yanıt

Etiketler
spamci , spam yapan , spam , kuruluskisiler , yapan

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel