|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
www.techacademy.com.tr | info@techacademy.com.tr TechAcademy Eğitimleri 8 Eylülde başlıyor... Sertifikasyonlarını tamamlayan ilk 3 kişiye Mavi Tur İkinci 3 kişiye tüm yıl boyunca geçerli Eğitim Davetiyesi İlk 30 kişiye %40’a varan indirim olanakları Ücretsiz tanıtım seminerlerimiz başlamıştır,katılmak için lütfen arayın ... Konusunda uzman , deneyimli eğitmen kadrosu Uygulama Ağırlıklı eğitim tekniği Eğitim sonrasında kaynak olarak da kullanabileceğiniz ücretsiz eğitim materyalleri Tech Academy Club üyelik kartı ile tüm eğitimlerde % 30 indirim olanağından yararlanma. Microsoft, ECDL, SuseLinux sertifikasyon programları için inanılmaz fırsatlar ... TechAcademy bilgisayar Eğitim Merkezi Tel: (216) 414 20 02 Faks: (216) 414 53 23 www.techacademy.com.tr E-mail: info@techacademy.com.tr Adres: Rıhtım caddesi Damga sokak İskele İşhanı 7/28 Kadıköy - İstanbul 34710
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
netci@yahoo.com
Odevsitesi.com Toplam 2.85 GB, Binlerce Döküman, Kategori kategori ayrılmış dosyalar, Döküman arama motoru, Dilediğiniz CD veya CD' leri seçerek alabilirsiniz. İçeriklerini görmek için CD lerin üzerine tıklamanız yeterlidir. Altın CD Ödev Arşivi (6 CD) Rehberlik Seti (8 CD) 3D Studio Max Seti (3 CD) ÖSS Türkçe - Matematik CD siToplu mail reklam CD si Clipart - font CD si Office 2000 Eğitim Seti (8 CD) File Marker 6.0 Eğitim S.(31 CD) Türkçe program Seti (3 CD) Karma program Seti (3 CD) Ender bulunan emek harcanmış CD leri bu sitede görebilirsiniz. ------------------------------------------------------------------------------------- Copyright © Odevsitesi.com |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
email : info@idealpazar.com
Alıntı:
|
|
|
|
#44 (permalink) | |
|
Yer: Izmir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#45 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
info@fantezifutbol.com
------------------------------------------ FanteziFutbol.com size Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını, kendi 11'linizle oynama fırsatı sunuyor. Şampiyonlar Liginde oynayan futbolculardan karma takımınızı kurun, puanları toplayın sürpriz hediyeler kazanın. İyi eğlenceler not: Üyelik ücretsizdir http://www.fantezifutbol.com Şampiyonlar liginde heyecanın yeni adresi ------------------------------------------ |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
yenibirgun2000@yahoo.de
Alıntı:
Mesaj Binus tarafından 15.09.2003 (10:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#48 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
cardex2003@hotmail.com
Alıntı:
![]() Zoque dediğinde haklısın ama adamların sitelerine dahi gitmek midemi bulandırıyor. Ama senin icin yaparız bee
|
|
|
|
|
|
|
#49 (permalink) | |
|
Yer: Izmir
|
<tarkan@mtfbil.com>
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
Gale Coffey <pehsiad@dostmail.com>
TR.Rehber 11 - 199$ 6.850.000 Turk E-mail adresi ( illere, yas gruplarina, cinsiyetlere ve meslek gruplarina gore buyuk bir titizlik ile kategori edilip hazirlandi.) World.Rehber 4.0 - 199$ Dunya Genelinde 350 Milyon e-mail adresi ulkelere ve kitalara gore buyuk bir titizlik ile kategori edilip hazirlandi. Firma.Rehberi 2 - 55$ Turkiye genelinde 500bin firmanin adi, adresi, faliyet alani, telefon, fax, e-mail,web adresi gibi bilgilerinin bulundugu muhtesem bir kaynaktir. 5.500.000 kisiye reklaminizi yapalim istermisiniz ? 249$ yerine sadece 149$'a Tek yapmaniz gereken gondereceginiz e-mail metinini bize gondermeniz.. Geriye kalan tum islemleri sizin yerinize biz yapiyoruz.. Ayrintili bilgi icin bizi arayiniz.. -------------------------------------------------------------------------------- .:: Odeme ve Ulasim Seceneklerimiz::. Secenek 1- Odeme banka havalesi, ulasim kargo ile saglanacakdir. (24 saat icerisinde adresinize teslim edilir.) Secenek 2 - Odemeli APS. Odeme CD'lerin teslimatini gerceklestiren kuryeye yapilacaktir. (24-72 saat arasinda adresinize teslim edilir.) Secenek 3- Banka odemesi ile direk download imkani. Rehberlere aninda ulasmak isteyen musterilerimiz icin hizli bir cozumdur. iLETiSiM BiLGiLERi 0 535 482 97 19 GOKHAN ATASOY -------------------------------------------------------------------------------- TR.Rehber 11 ve World.Rehber 4.0 birlikte alindiginda sadece 299$ Firma Rehberi 2'de Hediyemiz.. !! Tum urunlerimiz 687.245 adet arama motoruna kayit hediyelidir !! Herseye ragmen bizden e-mail almak istemiyor ve satisa sundugumuz listelerden cikmak istiyorsaniz colaka@e-kolay.net adresine bos bir mail gondermeniz yeterli olacakdir. autonomous swbjt rmmsbdumnb azyyizhs y --------------------------------------------------------------------------------------- Birde bu emaillerde sonlarında garip garip harfler var bunların manasını bilen var mı???
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!