|
|
#81 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
www.medyaline.com http://www.medyaline.com info@medyaline.com Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#82 (permalink) | |
|
|
cozumnettr@cozumnettr.com
http://www.cozumdanisma.com/ Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) | |
|
|
From: "doulosist" <doulosist@e-kolay.net>
To: "biolith" <biolith@Hotmail.com> Alıntı:
From: "falan kışı" <falan kışı@.....net> To: " bi.* " <bi.*@...l.com>konulu(subject) benzeri formatta, yani gonderen kişinin bi.* ile başladıgı ve from kısmında tek kelimden sacma bir ismin bulundugu deişik icerikte spamlar var bugun 4-5 te gordum sayılır. Benim dişinda başkalarının dikkatini ceken var mı ??? |
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
info@damlasulama.net
|
|
|
|
#85 (permalink) | |
|
|
mailto:derya@daltons.org
Alıntı:
|
|
|
|
#86 (permalink) | |
|
|
jeton@jeton.net
Alıntı:
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
EMail : unsubscribe@mail.turkcemuzik.com
[quote] Bu hafta sitemize, 47 Akor, 3 Tab, 75 Söz eklenmiştir. Turkcemuzik TOP 20 Bu haftanın en çok ziyaret edilen sanatçı ve şarkıları: 1 (1) Tarkan 2 (3) Mustafa Sandal 3 (2) Sezen Aksu 4 (4) Yıldız Tilbe 5 (5) Feridun Düzağaç 6 (6) Haluk Levent 7 (8) Duman 8 (9) İbrahim Tatlıses 9 (7) Teoman 10 (13) Ebru Gündeş 1 (2) Tutamıyorum Zamanı 2 (1) Herşeyi Yak 3 (3) Ah Bu Ben 4 (6) Bu Akşam 5 (4) Zor Aşk 6 (5) Lavinya 7 (7) Zor 8 (9) Olmasa Mektubun 9 (19) Yandım 11 (12) Acılara Tutunmak Listenin devamini görmek için tiklayiniz Sitemizi desteklemek için reklamlara tıklayınız. Bol müzikli günler -------------------------------------------------------------------------------- Akorlar Ayna Mutlu Ol Yeter Ki (2) Seyyah (2) Baha Kapıyı Aç Candan Erçetin Korkarım Mühim Değil Cem Karaca Kara Sevda (3) Cüneyt Tek Ellerin Gelini Çelik Silinmeyen Hatıralar (2) Duman Kırmış Kalbini Kırmış Kalbini (3) Oje Edip Akbayram Merdo Emrah Götür Beni Gittiğin Yere (2) Erkin Koray Deli Kadın Öfke Feridun Düzağaç Adı Sevda (2) Grup Merdiven Dilber Haluk Levent Dağlara Küstüm (2) Deliveren Sen Gidince (4) Haramiler Mavi Duvar (2) Kayahan Bir Aşk Hikayesi Onsuz Olmuyor Kıraç Makaram Sarı Bağlar Talihim Yok Bahtım Kara (3) Mazhar Alanson Bir Bilsen Mor ve Ötesi Hayat Murat Yılmazyıldırım Ay Gözü Yaşlı Bakar Nilüfer Sensiz Yıllarda (2) Özlem Tekin Of Pilli Bebek Hilal'in Şarkısı (2) Renan Bilek Benim Hayatım Serdar Keskin Kaçış Teoman Hiç Kimse Bilmez (2) Sürpriz (2) Vedat Sakman Deli Kuş Yaşar Kurt İstanbul Mamu (3) Yavuz Bingöl Neredesin Sen (2) Nisan Yağmuru Yıldız Tilbe Aşkın Benden De Öte Zülfü Livaneli Güneş Topla Benim İçin (2) -------------------------------------------------------------------------------- Tablar Duman Bu Akşam Bu Akşam (2) Herşeyi Yak www.turkcemuzik.com Bu eposta listemize uye oldugunuz icin adresinize gonderilmektedir. Listeden çikmak için (To unsubscribe) buraya tiklayiniz (click here) [quote]
|
|
|
#88 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
mail : eservis@eservis.gen.tr
Alıntı:
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
http://www.sektorelrehber.com/
Calisirken Diploma Firsati başlığıyla göndermişler maili. İmaj olduğu için buraya aktaramıyorum. mail adresleri burada. sektorell@msn.com bilgi@sektorelrehber.com destek@sektorelrehber.com siparis@sektorelrehber.com
|
|
|
|
#90 (permalink) | |
|
Alıntı:
eyilmaz@cizgi.com.tr derya@cizgi.com.tr utopuz@cizgi.com.tr stanhan@cizgi.com.tr cgaragon@cizgi.com.tr maltinkaya@cizgi.com.tr unsubscribe@cizgi.com.tr satis@cizgi.com.tr
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!