|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
dreamweaver ile ilgili 2 soru
1.türkce karakterleri destekleyen fontlar kullansam bile karakterler türkce cıkmıyor sanırım page properties de ayarlardan türkce falan yapacagım ama türkce ile ilgili birşey yok 2. yazı yazıyorum ama satırlar arasındaki boşluklar var bunları nasıl düzeltecegim? acemilik işte yardımcı olan herkese teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
1. için forumda aratırsan bir çok kaynak bulabilirsin.
2. için Shift+Enter kullanman yeterli Araçlar arasında da "br" olarak ikonu vardı.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
http://www.dem10.com/dw/dw.rar adresinde Deamweaverin turkce problemini cozmek icin gerekli dosyalar var... İcindeki metini okursan ne yapman gerektigini yazıyor. Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
neo neuro nun verdiği adres çalışıyor mu bilmiyorum ama bahsettiği dosyaları biliyorum olayı kökten çözüyor. Ancak kısa vadeli acil çözüm istiyorsan. yeni bir ayfa açtığında HTML moda geç ve.....
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/HTML; charset=iso-8859-1"> satırının sonundaki 1 i 9 yap yani satırı : <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/HTML; charset=iso-8859-9"> haline getir. ve TR karakterleri HTML modun içinde yaz. HTML modda düzgün çıkmamasına rağmen explorerde düzgün çıkacağını göreceksin.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ozur dilerim arkadaslar dun gece mesajı attıgım saatte adreste bir sorun yoktu ancak sanırım su an sunucuda bir problem var ben de ulasamiyorum su an... Dosyaları eger silmediysem bakayım baska bir ftp ye atmayı denerim... Problem icin ozur dilerim...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: 4A
|
teşekkürler arkadaşlar başka bir siteden buldum türkce karakter olayı icin gereken dosyaları
yardımcı olan herkese teşekkürler.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!