|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
formda option degerine gore textarea ekleme
form icerisindeki bir combobox'taki degere gore yine form icerisinde o sayida textarea eklemek istiyorum. JavaScript konusunda asagi yukari hicbisey bilmiyorum ama asagidaki kodlari karaladim. ama duzgun calismiyo. yazinin finali de acik tabi YARDIM Kod:
<form name="soruekle" method="post" action="/global/yonetim/soru.ASP?islem=ekle&adim=2"> <table width="80%" border="0" align="center" cellpadding="5" cellspacing="1"> <tr> <td valign="top">Grup</td> <td> <select name="grup" id="grup"> <option value="">------------ <option value="1">Turkcell<option value="2">Superonline<option value="3">Digiturk </select> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Soru</td> <td><textarea name="soru_metni" cols="50" rows="2" id="textarea3"></textarea></td> </tr> <tr> <td valign="top">Cevap Sayisi</td> <td> <select name="cevap_sayisi" onChange="cevap(this.options[selectedIndex].value)"> <option value="1">1 <option value="2">2 <option value="3">3 <option value="4">4 <option value="5">5 </select> </td> </tr> <tr> <td valign="top">Cevaplar</td> <td> <textarea name="cevap_metni1" cols="50" rows="2"></textarea><br> <layer id="cevaplar"> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> function cevap(n) { for (var i = 1; i <= n; i++) { document.writeln("<textarea name=cevap_metni" + (i+1) + " cols=50 rows=2></textarea><br>"); } } </script> </layer> </td> </tr> <tr align="right"> <td colspan="2"><input name="adim2" type="submit" id="adim2" value="Ileri >>"> </td> </tr> </table> </form> |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Merhaba
Kod:
<td> <span id="textareaekle"> <textarea name="cevap_metni1" cols="50" rows="2"></textarea><br> </span> <layer id="cevaplar"> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> function cevap(n) { document.all.textareaekle.innerHTML="<textarea name=cevap_metni1 cols=50 rows=2></textarea><br>"; for (var i = 1; i < n; i++){ document.all.textareaekle.innerHTML=document.all.textareaekle.innerHTML+"<textarea name=cevap_metni" + (i+1) + " cols=50 rows=2></textarea><br>"; } } </script> </layer> </td> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!