Zoque.Forum
»
Bilgisayarınızda yüklü fontları net üzerinden browse etmece
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Bilgisayarınızda yüklü fontları net üzerinden browse etmece
Epey kullanışlı:
http://www.stcassociates.com/lab/fontbrowser.html |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Gerçekten hoş acaba ne gibi durumlarda kullanabiliriz onu düşünüyorum sayfayı aldım bookmark a teşekkürler....
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: Bilgisayarınızda yüklü fontları net üzerinden browse etmece
Amacım kullanıcının web sitemi kendi bilgisayarında yüklü fontlar içinden seçerek izlemesini sağlamak.
Yani bir combobox ta Word deki gibi client'ın fontları listelensin istiyorum. Üstteki site bunu flash ile yapıyor. Bunu JavaScript veya o tür başka bir yolla yapmak mümkün mü?
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Düzeltme :
Çok çok özür dilerim. Yanlışlıkla Bülent İnce'nin mesajını sildim .@ssonmez Kısaca, bu konunun 1 sene önce gönderildiğini, konuyu açan arkadaşımızın şu anda askerde olduğunu söylüyordu. @ssonmez
www.graphixel.com Mesaj ssonmez tarafından 19.02.2004 (11:13) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
http://www.gemal.dk/browserspy/fonts-detail.html
sitesinde sonunda JavaScript ile yapılmış bir font gösterim sayfası buldum. Şimdi üzerinde çalışyorum. Şöyle güzel bir şeyler yapabilirsem paylaşacağım. Not:Aynı sitede kullanıcının browserından alınabilecek çok enteresan bilgiler de var.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
@ssonmez güzel link yakalamışsın
senin link verdiğin sayfadan yola çıkarak dialoghelper sayfasına ulaştım oradan da fontsshowme sayfasını buldum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| etmece , browse , uzerinden , net , fontlari , yuklu , bilgisayarinizda |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!