|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
SIk güncellenecek siteler mesela haber siteleri, haftalik dergiler, vs vs gibi hergün güncellenen sitelerin tasarimlari nasil olmali? Tabi hemen su yanit geliyor insanin aklina: "Güncellenme sIk oldugu icin öyle tasarlanmali ki güncelleme olayi zaman almamali, islemler kolaylastirilmali.. Örnegin sürekli haber eklenecek bir kolonun table i asagiya dogru uzadiginda tasarim dagitmamali kendini veya her güncellemede image leri düzenlemek icin yeni hücreler acilip image ler tasinmamali" Gayet mantikli görünüyor ama ben farkli bir boyut getirmek istiyorum olaya... SIk güncellenecek siteler br sanat eseri gibi görünmemeli. Sanat eser örnegin bir heykel, duraganligi cagristirir. İnsanlara sitenin güncellenmeyecegini bir heykel gibi duragan degismeyen sabit bir yapit oldugunu bilinc altina isler. Insan kendi farketmese de o site artik bir defalik görülüp adresi unutulacak yapitlardan oluverir. Peki siz ne dersiniz? Sizce de cok sIk güncellenecek siteler ASLA SANAT ESERI olamaz mi??? not: GameShow Sitesinin elestirisini lütfen site Analiz bölümündeki bu konu basliginda yapalim.. http://www.zoque.com/ubb/Forum2/HTML/000078.html Bu bölümde tartismamiz gereken sadece sitelerin yapilari.. GameShow sadece bir örnektir onun hakkindaki görüslerinizi burada belirtmeyiniz... ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
merhaba, Cem abim :-)
Konu yazmışın bende cevaplayım dedim Bizim şu anda Tasarım ve içerik olarak uraştığımız grupta Siteyi newspro ile güncelliyoruz ve heryerden herzaman ve çok kolay ve güzel bir program bakalım kolay dedik ama site yapmak kolay diil işte bakalım :-) inşallah anlımızın pakıyla çıkarz iyi çalışmalar,ugurcan ********************** http://www.ugurcan.com ********************** |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Tam benim konum!
Sanat eseri olabilirler. Ancak yeterli kisi olmasi lazim. Her kisi sayfanin bir kismiyla ilgilenecek. Oyle bir durumda bu basarilir. Orn: netbul'da 43 kisi calisiyor. Hemmen gavur kankamin calistigi bir diger sitenin de ornegini vereyim. www.apbnews.com Oldukca hos bir sayfa, hem tasarim, hem dizin yonunden. Ve webin en hizli guncellenen siteleri arasinda. Amerikanin belli eyaletlerindeki herhangi bir suc en kisa zamanda orada goruntuleniyor. Saygilar, sevgiler |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Diyelim ki bir haber sitesi bu. Ben haberi öğrenmek için bu sayfaya giderim tasarımı çokta ilgilendirmez şahsen. Ha bir web tasarımcısı olarak bakarım elbette. Ama tabi şık, sade, kullanım kolaylığı, bir o kadar da hızlı göze hoş gelen tasarım olmalı fakat çokta abartılmamalı..
------------------ ------------------------- http://sibernetics.virtualave.net ICQ:57708357 ------------------------- |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!