»
Türkiye'de en hızlı internet bağlantısı nedir?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
yazarken smiley kullanimina gösterecegin özeni mesaj icerigine saklasan nasil olur? Alıntı:
0.768 mbit/s baglanti hizi ile nasil 2 mbit/s lik download hizina ulasilir tam anlamis degilim. aciklar misin lütfen. ayrica yukarida sormus oldugum ve cevap bekledigim sorular var. bir zahmet onlara da yanit verilse...
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
1. smiley kullanmayacağım söz
2. 2mbit/sn olayını ingilizcen varsa europeonline.com dan öğrenebilirsin. Ben zaten önceki yazımda satışa başlamadık dedim şuan altyapı ile uğraşıyoruz ve internet daha elimize gelmedi Ankara'da Türkiye dispritörümüzde internet paketleri. bize 2 gün sonra gelicek internet o zaman test eder sana gerçek hızını söylerim ama sen beni bekleme ve europeonline.com a bak istersen. 3. ve tekrar söylüyorum 768k internet bağlantısı var uydudan. 4. bunları önceden söyledim ama gene söylüyorum bağlantı uydudan gelen kablo ile oluyor. 5. Fiyatlandırma ise sadece internet paketi kırk milyon. Sorularının hepsi bu kadar galiba başka cevap vermediğim sorun varmı acaba Varsa cevap vereyim. kartın resmi
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Bu arada sana bi soru soruyorum 56k modem ile hadi 50k dan bağlandım diyelim. download hızın kaç oluyor... telefon hatlarının yoğunluğuna göre değişmiyormu yükseliyor ve alçalıyor dimi.. uyduda yoğunluk olmaz o yüzden bağlantın sabit kalır sen genede www.europeonline.com a bir bak istersen
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
burada ne oluyor, ne anlatilmak isteniyor diye merak edip europeonline.com sitesine zaten baktim. ama benim merak ettigim, senin burada ballandira ballandira reklamini yaptigin ürünün hakkinda ne kadar bilgin ve konuya ne kadar hakim oldugundu. malum birkac gün sonra antalya anabayii olarak hizmet vermeye baslayacakmisiniz.
siz su ürünü satacaksiniz: http://europeonline.com/en/ordering/..._service.shtml ismi e-dsl olarak geciyor: EOL FastSurf ve File Fetch olmak üzere 2 kisimdan olusuyor. e-dsl'in tam acilimi Europe Online E-DSL Service oluyor, bilgine sunulur. EOL FastSurf: bu hizmet ile internette dolasabiliyorsun (!) ve aylik 500 mb'lik trafik hakkin var. File Fetch: özel bir dosya sistemi. internet üzerinden dolasirken belirledigin dosyalari seciyorsun, bunlar download edilmek sana gönderiliyor. 2 mbit/s lik bir hiz ile download edebiliyorsun. aylik limit sadece 1 gb. ayrica verilen bu hizmet sadece download'tan ibaret, upload olayi icin ya da bilgisayarina indirmek istedigin dosyalari secebilmen icin ilaveten bir internet baglantisina ihtiyacin var. (bu arada ilk mesajimda sordugum bir soruydu, sitede gezerken buldum) limitin asilmasi durumunda 50 € vererek 5 gb daha veri transferi alabiliyorsun. ayrica sagda solda reklam olayina girmeden önce, önce http://europeonline.com/en/faq/index.shtml adresine gir ve ayrintilari önce kendin ögren. belki her soru karsisinda www.europeonline.com adresini vermekten vazgecersin. ana bayii olarak satis haricinde biraz da olsa birkac teknik bilgi bilmeniz isteniyordur herhalde degil mi? yoksa sadece fiyatlari ezberleyin, sorulari europeonline.com'mi yönlendirin mi demislerdi. Alıntı:
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Benim bildigim kadarı ile 56K diye tabir ettiğimiz modemler ile toerikte X/8 kadar yani en fazla 7kb download yapapibilirsin. (bazı ayarlar ile bu oranı kullanıcı değiştirebilir ama upload u cok fazla kısamaz) Ama teorikte tabi. Yani herşey kusursuz olmalı. Altyapıdan tutun ISS kadar hicbirseyde sorun olmamalı. turkiye sartların 5kb bile iyi demekti.Gerci ben 10-12kb download edenler duydum ama bunun yazılım oyunu oldugunu yada windows kaynaklı bir sorun oldugunu bilmiyorlar.Kablonette bu olayı deneyelim 128kbps ile bu 16kb oluyor. 128 kbps hızı olupta 16 ya ulasamayanların sorunu ise baglandıgı serverdan kaynaklanır. son 3 senedir modem nedir unuttum zaten.
Neyse konuya donecek olursak. Yuksek hızda download yapan bir baglantım olacak ve bana en fazla 1gb download hakkı verilecek.Cok sacma o hızı ben sadece 1gb icin mi alacam. o kadar hızı ne yapacam ben, tursunu mu kuracam ? İşin acıkcası bana pek uygun bir paketmiş gibi görünmedi.Artı daha test yayınındaymış. Normal hizmete gectiğinde fiyatların yine boyle olacagını zannetmiyorum. fiyatların artmaması icin bir teminat var mı ? (zoque nun msjnı sonradan gordum. Onun kiside yeterli bir acıklama )
Mesaj Binus tarafından 06.10.2003 (18:05) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
bu europeonline denen olay da şu digiturk teki skyturk'un biraz da [gelişmiş diyelim] versiyonu oluyor herhalde.
gene upload yok.. neyse, herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.. ama kısıtlı bütçeli bir ev kullanıcısının stream yapamayacağını anladım..[sistemi de çok güzel kurmuştum halbuki ]bende bilindik "please download the video file" sistemini kullanmaya devam edeceğim sanırım
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!