|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
[js] innerHTML problemi
Selamlar; Yeni hazirladigim site icin internetten innerHTML ile ilgili bir JavaScript buldum fakat benim amacim ayni sayfada iki ayri icerik alani olmasi. script'i ne kadar degistirsemde ikinci alani hatasiz calistiramadim. Kodun tek icerik alanli calisan hali asagidaki linkte.. Yardim ederseniz sevinirim.. http://www.gherkin.org/files/innerHTML/index.html Kolay gelsin.. iyi calismalar..
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
verdiğin linkteki örnekte page1.HTML ve page2.HTML var.Sen sadece page1.HTML'yi çağırmak istiyorsun ve bu page1.HTML'de iki ayrı alanmı olacak?
verdiğin linkte 1 ve 2 geliyorda sorunu tam anlayamadım. Eğer sadece page1.HTML'de iki ayrı içerik istiyorsan kodun zaten sayfayı scroll yapmıyor anladığım kadarıyla,sen link olarak JavaScript:loadSource('text','page1.HTML#ilkgorune cek') JavaScript:loadSource('text','page1.HTML#ikincigor unecek') olarakmı yapmak istiyorsun,biraz daha açarsan sevinirim. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
selam;
linkte gozuken benim istedigimin tekli calisan hali. En basit sekilde anlatmak gerekirse ben ordaki siyah cerceveli kutudan bir tane daha istiyorum ve linklerden birincisi soldaki kutuya, ikincisi sagdaki kutuya gitmesini istiyorum.. Degiskenlerin ismini degistirdim ve ayri js gibi gosterdim ama bu isten cok fazla anlamadigim icin hatayla karsilastim.. Kolay gelsin..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!