|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bitek-o 2004
Bitek-o 2004 başvuru tarihleri belirlendi katılan arkadaşlarımız olursa yine burada konuyla ilgili sorular sorup, birbirimizden yardım alabiliriz... katılım herkese iyi şanslar.. ![]() e202 giriyoruz dimi hoop
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
işallah oradayız erdem..
Son kez işallah bu sever hüsranla değil sevinçle
MertGutavPortfolio Mesaj hiGS tarafından 06.11.2003 (11:45) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
katılsammı acaba diye düşünüyorum :P
@hellfire "HellFire" bu isimde Rock Grubumuz vardı ![]() 4 yıl önce
Mutreft.com - Yaptık kendimize bişeler // Zumatru.com - Gizli proje merkezi // BursaNoktaNet - Türkiye'nin en büyük yerel iletişim platformu // Mesaj MuTReFT tarafından 06.11.2003 (12:25) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Benim gördüğüm;
* 12 sayfa kuralı, (bu kural gerçi pek kullanılmıyordu) fakat kaldırılmış.. Bu sene finallerdeki elemeler, (ordakinden bahsediyorum) inşallah 5 dk.'da bitmez.. Herkese başarılar.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
@mutreft sen önce okula başla öle seni attılar sonuçta okuldan hangi okul alır bilemem
![]() @hellfire 4. benim 2. daha sen ödül aldın mı bu 4 senede...Benimde aynı bölümler bu arada
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
geçen sene ar-ge dalında 3.cü oldum..
"Bu arada forum yazýlýmý yapýlýyor sanýrým bir iki gün içinde yayýnda olacaktýr." (Bitek-o'ya atılan mailden gelen cevap.) güzel olucak bu sene projeler ne durumda?
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ben avatarımla ilgili bi site yapıyorum..
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!