|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
tamam...
eğer sizler için de uygunsa tabii gelirim. Tabii bana da uyarsa Nerede olacak? Nasıl olacak? MİNİ NOT: Sonra nereden çıktı bu velet demeyin? ![]() MİNİ NOT 2: 6 fena bir rakam değil hani Baksanıza istanbuldaki o kadar kişiden sadece 11 tanesi gitmiş
|
|
|
#12 (permalink) |
|
tamam o zaman yavaş yavaş adını koymaya başlayalım...
önümüzdeki cumartesi (17 kasım) günü yer konusunda tam olarak kanaatkar değilim, ama aramızda reşit olmayan arkadaşlar için iyi bir yer düşünün eğer bulamazsanız benim tarafımdan emr-i vaki bir yere gitmek zorunda kalabilirsiniz ![]() hala zaman geçmiş değil. katılmamış olan arkadaşların e-mail lerini bekliyorum saygılar
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Alıntı:
(hamiş: bilgisayarlar o kadar da akıllı değilmiş) (hamiş2: bilgisayarlar kullanıcıları kadar akıllıdırlar)
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
Bende AnkadanIm. ve Gelmek isterim.
kalın sağlıcakla,uğurcan
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
diğer arkadaşlar da fikirlerinizi belirtin
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
bence gayet uygun; aslinda bana her zaman uygun olabilir; benim icin zaman o kadar da onemli degil...
20 kasim pazartesi oluyor; fakat; neden hafta sonunda bulusmayalim ki? evt, evt, hfta sonu tatilinde okulu takmak zorunda kalanlarda daha rahat olacaklardır; MİNİ NOT: Benim okulumda devam zorunlulugu hic yok ve bir vizem ve bir finalim var ; her dersten sadece... umut; -------- http://www.kiremit.gen.tr |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
iyimiş.. benimde okul vs gibi bi sorunum yok. sadece ne zmn söylerseniz tanışmış görüşmüş oluruz. bunu bir site yapımı hakkında değilde. Tanışma amaclı yapalım. zaten tanıştıktan sonra otomatikman gelir o siteler
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Hafta sonu iyidir..
Umut Akyol'un haftasonu fikrine yürekten katılıyorum okul ve vize sorunu olanlar için çok iyi olur..(örnek:ben)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!