|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
icq ya gerek yok...
Bence icq ya gerek yok... Yer belirlemesi yapılsın tanışılsın Bu arada gerekli okul bilgileri için; www.sekiz-c.com
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
böyle olacak gibi değil
farkındamısınız bilmiyorum ama..
kimse ayarlama işine girmiyo! en iyisi birinin bi fikiri ortaya atması.. mesela 25 i iyi sonra meclis parkı dendi. bi tarafımız donar ama neyse; en azından orda buluşulup başka bir yerler göç edilebilinir.. (ben de patenlerimle gelmek isterdim ama eskimişti iyice ben de attım :P ) neyse böyle işte.. bu arada bi konuya dikkat çekmek istiyorum. eğer en sonunda bir yer belirlenecek olunursa, kazık bi yer olmasın (çoğumuz öğrenci çünkü)
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
bence mcdonalds gibi yerler olmaz çünkü herhalde en az bi on kişi gelecek öyle sürü gibi gitmekte bence hoş olmaz FrieDDragoN dediği gibi herkes meclis parkına gelsin ordan bi yere gidelim ama nereye
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
hepimiz ankara'da yasiyoruz ve bulusmak icin ortak bir yer uzerinde tam bir anlasma saglayamadik mi; henuz; yoksa ben bir seyleri gozden mi kaciriyorum..
Herkes onerisini yapsin; evimin önü desin mesela.... Ama fikir gelistirelim; sonra amacimiz sadece tanismak; bir sinava ya da illa ortaya bir sonuc cikarmamizin gerektirdigi bir is toplantisina gitmiyoruz... keza diger seyler de.. umut... ----------- http://www.kiremit.gen.tr |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
bir arkadaşa daha söylemiştim
meşrutiyetteki kahve evi sanırım kalabılığı kaldırabilir
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
yaş problemi yok
kalabalık kaldırabilir gittiğimiz saate göre yiyip içebileceğimiz şeyler mevcut beğenerek gidebiliriz (reklamları izlediniz) ![]() bence
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!