|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Yoksa kayitlar bittimi:)
Biraz gec oldu galiba ama zamanim kisitli olmasina ragmen bende elimden geldigince kodlama ve tasarim gibi bolumlerde yardimci olabilirim.
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Gerçekten bu güzel projede yer almak istiyordum ama "kendinin olmayan şeylerle iş yapmaya yapılmaz" anlamına gelen atasözümüzün de tekrar ispatlanmasıyla ben izninizle çekiliyorum.
Benim olmayan, bir dijital kamera vardı, artık yok. Bu nedenle projeye katılmadan ayrılmak zorundayım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: bboz-malina ortak projesine katılmak ister misiniz?
Akşam Gazetesi 1 Ağustos 2004 Sevgili Uzaytek sayesine epey yol katettik, bitmeye az kaldı. Ama yine de site henüz açılmadı. Siz bizi bir de açtıktan sonra görün :)) Herkesin huzurunda tekrar teşekkürler Uzaytek :) |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
siz ve sizin azminiz olmasaydı biz hiçbirşey yapamazdık.
site gerçekten bu alanda bir boşluğu dolduracak bana göre. arkadaşlar malinanın bitmeye az kaldı dediğine bakmayın yapacak çok iş var daha. o yüzden bu gazete haberi beni hem sevindirdi hemde biraz korkuttu .
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Bu projeyi görebilmiş şanslı kişilerden biri olarak saygı duydum gerçekten özveri ile yapılmış güzel bir proje.
Ben de ağaç resimleri çekmeye başladım. Hatta Kaz dağlarında 40 dakikalık seri bir yürüyüşle endemik bitki örtüsünden ve Köknar ağaçlarından pozlar çektim ama başkasından aldığım digital makine felaket çıktı. Onca uğraş boşa gitti. Ama yılmadım. Ağaçları ne kadar sevdiğimi daha iyi anladım o dağlarda. Hele yıldırım çarpmış ağaçların görüntüsü büyüleyiciydi. Dış kabuklarında onlarca metre aşağı inen izleriyle devasa ağaçlardı. @Uzaytek hakikaten ellerine sağlık , aynı zamanda editörüm olan @malina ablamı bir kez daha iş bitirici ve amme hizmetleri , grup yöneticiliği konularında vb. gösterdiği başarı nedeniyle kutlarım.
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Evet Beyler... :)
Alıntı:
Başlangıçtaki geri durmayı anlıyorum, her zaman birileri ortaya fikir atar ama yöntem üzerine konuşmaktan, icraata geçilmez. Ben, önce başlayıp sonra düşünme eğiliminde biri olduğum için bu aşama kadar geldik. önce başlayıp sonra düşünme dediysem de tabii genel çerçeveyi düşünüyorum ama her ayrıntıyı baştan halletmek için sorgulamanın, özellikle bu tür çalışmalarda gereksiz hatta engelleyici bir faktör olduğunu epey önce farkettim. Lafi getirmeye çalıştığım yer, bunun ne idüğü belirsiz bir proje olmaktan çıktığını söylemek. Yani bundan sonra Uzaytek'e yardım edecekler, gerçekten işe yarar şeyler yapmış olacaklar. Forumda, Uzaytek'in istediği özellikle bir kaç üye olduğunu biliyorum :)) |
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhaba,
İsterseniz bizde, size, projeniz için alanadınızı hediye edip, linux/windows hosting (ücretsiz) sağlayabiliriz.. Ek: Şimdi fark ettim galiba alanadınızı zaten almışsınız...
[root@2cool root]# iptables -A INPUT -s 0.0.0.0-255.255.255.255 -j DROP Mesaj r00t tarafından 03.08.2004 (10:21) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!