|
|
#51 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: bboz-malina ortak projesine katılmak ister misiniz?
@stalker kodlama olarak ilerledik fakat yeni istekler yada hatalar geldiği için iş var halen ![]() @cruelstroke banner güzel olmuş.
|
|
|
#52 (permalink) |
|
evet sayfayı gecen gunlerde girmistim ama incelemeye zamanım olmamıstı sayfaları gezdikce sayfanın daha da hos ve bilgi iceren bir site oldugunun farkına vardım. ama bu foto galerisi niye bos veya bende mi goremedim hic foto. ?
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
site açılmadı, galeri kısmı hazırlanıyor.. Girilen bilgiler de henüz test amaçlı girildi. Kimi kısımda daha fazla var olması, gerçekten girilmeye hazır anlamından çok, bilgi giren arkadaşların (Backyard ve aybala ) kendisini frenleyemeyip devam etmesinden kaynaklanıyor :)
Buraya yazan bu kadar kişi varken sadece iki kişi gerçekten çalışıyor, bu nedenle yardım edeceğini ifade edenlere peşin teşekkür etmekten vazgeçtim :) |
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
|
cruelstroke, son sayfaya tıklayıp okuyunca senin mesajını göremedim, dolayısıyla son zılgıta seni de katmıştım
)Çok özür dilerim Eline sağlık çok güzel olmuş. Zamanın varsa başkalarını da hazırlayabilirsin. Çünkü sitenini bannerini kullanmak isteyenler için farklı seçenekler sunmak iyi olacaktır. bunu ayrı bir yerde sergileyeceğim...
|
|
|
|
|
|
#56 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
ah @malina beğenmene çok çok sevindim, saol. ben şimdi ilk boş anımda farklı renk ve kurgularda benzer çalışmalar yapıp buraya yine link veririm.
birde birazcık hobi/deneme amaçlı da sayılabilecek bir flash banner hazırladım, onuda paylaşmak istedim ![]() http://www.siberarena.com/cruel/agaclar/index2.htm |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
|
Neden bitmedi diye düşünüyorum ister istemez.. Sorunun önemli bir kısmı benden kaynaklanıyor sonucuna varıyordum. Farketmediğim tarafını geçen gün bir arkadaşım söyledi hem aydınlandım hem umutsuzluğum azaldı.. :)
Bir iş yaparken amatörler ya da profesyonellerle çalışmayı seçebilirsin. Ama amatörler kendini geliştirir, profesyoneller ise projeyi geliştirir. Sonuçta bu grubun tümü amatörce çalışıyor, yani aynı zamanda kendini geliştirme lüksüne sahip :) Merak etmeyin, bitireceğiz ! |
|
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Yer: Doğu Karadeniz Sahilleri
|
Banner'lar gerçekten güzel
![]() Bu banner'ları şu dakika itibariyle kullanmamızda bir sakınca var mı hocam? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|