»
bboz-malina ortak projesine katılmak ister misiniz?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bboz-malina ortak projesine katılmak ister misiniz?
"Ağaçlar" ana temalı bir site hazırlamaya karar verdik. Tümünü biz hazırlayabileceksek de, grup olarak hazırlamanın daha keyifli olacağını düşündük... Sitenin hangi bölümünde yer almak istediğinizi belirtirsiniz ona göre bir plan yapacağız. (tasarım, kod yazma, bilgi girme, fotoğraf çekme vb) Siz yapın, ben izleme bölümünde yer alırım demeyin sakın :)) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Merhaba,
Gruba dahil olmaktan keyif duyarım. Kod yazma özellikle CSS ve JavaScript konusunda bilgilerim dahilin de yardımcı olmak isterim. site içerigi ve yeni fikirler bakımından da katkıda bulunmak isterim. örnek: tanı anahtarları, sanal herbaryum içerik ağaçlar üzerine olacağı için sanal arberatum daha uygun gibi. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Dijital makinesi olanlar
Bulunduğunuz şehirde anıtsal ağaç grubuna giren ağaçlar olabilir. Ya da gerçekten güzel ağaçlar vardır. Aynı ağacın, aynı açılardan (bir kaç farklı açıdan), aynı uzaklıktan farklı mevsimlerle çekilmiş fotoğrafları çok iyi olabilir.
Projenin bu bölümünde yer almanız harika olacaktır :)) Ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Yapacağınız projenin Denizli ve ege kolunda bulunmak isterim. Elimde Kartal gölü yakınlarında bulunan, sekil itibariyle kartal'ı andıran ve yakınındaki göle ve platoya adını veren asırlık ağaçların diaları var. Ayrıca Denizli merkezde bulunan yüzlerce yıllık geçmişe sahip çınar ağaçları ve son zamanlarda kaldırılıp kaldırılmaması üzerinde çok konuşulmuş yıllardır şehirle bütünleşmiş palmiye ağaçlarının fotoğraflarını gönderebilirim.
Saygılarımla Mikail Tekin |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Çok teşekkürler
![]() malina@yasamdersleri.com adresine gönderir misin? resimlere verecegin isimleri kullanarak konu ile bilditlerini de yazarsan sevinirim. Onları sonra tasnif ederiz... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
uygulama geliştirme [=programsal] bazda yer almak isterim. çok fazla vakit ayıramasam da, elimden geldiğince yardım etmek isterim. bunun dışında, -@biolight kadar olmasa da- JavaScript konusunda da yardımcı olabilirim.
en kısa zamanda "ürünün" ortaya çıkması dileğiyle... keyifli olacağına eminim.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Yanlış anlama olasılığı olanlara karşı, sonradan farkettiğim ve yanlış anlamaya müsait bir bölümü düzelteyim.. Başlıkta kullandığım ifade, bu güvenilir bir proje olacaktır demek içindi.. Ben başladığım işi (ekip iyi ise) yarım bırakmam, bboz ise orman mühendisi (tasaryum'u hala yapmadığı için bu konuda kötü şöhret sahibi :) ... Yoksa bu site tüm emek harcayanların olacak...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Her türlü programsal konuda (ASP[+++], PHP[+], JavaScript[+/2]) yardım edebilirim. Istanbul - anadolu yakasında ikamet ediyorum.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
misiniz , ister , katilmak , projesine , ortak , bbozmalina |