|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
1000 den fazla fontu nası yükleyeceğini bilmiyorum ama bilgisayarına ne kadar çok font yüklersen o kadar çok bilgi yavaşlatır bunu sölemek istedim sadece
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
windows 98'e 1000 den fazla yazi cesidi yüklenemeyecegini bende duymustum. ama nt de durum nasil , onu bilemiyorum
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
elindeki tüm fontlari ac bi dizine koy
sonra control panelden fonts a gir, file menusunde bi secenek var ADD NEW font(S) gibi Onu calisstirmayi dene bakalim bir fark olucak mi Olursa haber veriniz lütfen (sabahin 6 sinda anca bu kadar aciklayici olabiliniyor )------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
sabahin 6 si falan ama 2 ay önce gönderilen bir konuyu bulup cavap yazmakta her baba yigidin harci degil
![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
evet zaten sizden baskasi da yapamazdi bunu...
cok da güzel oldu valla(!) soruyu sordugum anda cevap vermis olsaniz bi anlami olmazdi, 2 ay sonra olunca aciip haz verdi bana. mutlu oldum, huzurlu oldum... ne diyecegimi bilemiyorum, cok duygulandim valla... ahuhaeuah neyse NT'de durum ne ben de bilmiyorum ama MS'in bunu halletmesi lazim. olmuyo böyle... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
aslinda düsündüm de, neyime gerek ki benim 1000+ font... sanki olayi asmisim gibi bi durum cikmis gibi görünüyor ortaya... alakasi yok aslinda, sadece bi gaz olayi benimkisi, "neden olmasin?" "olmali" olayi...
(igrenc cümleler kurdugumun farkindayim, karnim ac, uykum var...) simdi biri cikar, "lütfen arsivlenmeye deger mesajlar gönderelim" derse... öperim onu yanaklarindan mesaj gerekli merciye ulasti herhalde...şşşşşş merciiiiiii!!! iyi bak kendine... hadi kal saalicakla... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Selam arap_kadri,
Dreamwaever da turkce yazamiyorum demissin,,Aslinda yazabilirsin,,Ve cok kolay, Bak simdi sana anlatayim,,( turkce yazamamanin nedeni ayarlarinin yapilmadigindadir ) 1. View menusunden Head Conten yap ya da Ctrl+Shift+W' a bas. Hemen ustte menun altinda bi ufak pencere daha acilacaktir. Orda buyuk ihtimal 2 tane simge var.. 2. Ctrl+F3 ile Propertions penceresini ac..O simgelerin uzerlerin tikladigin da birisinin Sayfa Title inin bir tanesinin ise sayfanin dilini belirleyen tag in oldugunu gorursun,, Simdi Edit menusunden Ctrl+u ile Prefences' i ac.. Orda solda font Encoding bolumune gir.. Default font u ve font Setting' i default yap,, Onlarin hemen altinda Propertional font, Fixed font ve HTML inspector gibi font secim alanlari goreceksin orda kafana gore Verdana ( turkce ) Courier ( turkce ) Times New Roman ( turkce ) sec..font farketmes,,windows un default gelen fontlarindan turkce olanlari secmen yeterli,, Bu nu yaptiktan sonra..Tamam de Simdi yaptigin web sayfasinin butun platformlar da ( Mac-Linux-Pc ) de hangi dilde olursa olsun turkce karakterleri gostermesini saglamak istersen, Sunlari yap; Head Content ( View' den) bas,,Orda iki tane simge var demistim,,Birisi sayfanin title i digeri ise Metasidir ( Kodlamayi belirleyen ) Metanin uzerine basarak propertion penceresini aktif hale getir,,orda buyuk ihtimal text/HTML; charset= yazacaktir.. oraya text/HTML; charset=iso-8859-9 yaz ve sonra yukardaki meta tagin uzerine mouse ile sag tusla ve copy de sonra hemen yanin da ki bos alana tikla paste de,,Bu sefer iki tane metan olacak,, birincisine dokunmayarak ikincisine text/HTML; charset=windows-1254 yaziyorsun ve gonul rahatligiyla Dreamwaever da turkce karakter sorununu cozuyorsun,,Hem de her turlu platform da siteni turkce karakterle izlettirebilirsin.. Sorunlarin icin yardimci olurum,,( elimden geldigince ) jarusalem@Hotmail.com icq:78802135 ------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!