|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: somewhere over the rainbow
|
yönlendirdiğim mail adr. geliyormuş gibi görünen mail?
2 mail hesabimdan birisini diğerine yönlendirmek ve cevap maillerinide ondan geliyormus gibi gosterebilirmiyim? yahoo yu kendi domainime yonlendirmek istiyorum yani. benim mail sunucumda ne tarz bir ozellik olmasi gerekiyor? tesekkurs
|
|
|
#3 (permalink) |
|
yahoo.de'de forward ve pop3 olayi bedava. yahoo.com'da bu hizmetler ücretli mi peki?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: somewhere over the rainbow
|
yani soyle birsey yapamiyormuyuz yahoo ya paralari bayiliyoruz sonra bir mail yahoo ya geliyor ordan benim oteki adrese iletiliyor ve ben repy diyorum ve hokuspokus karsi tarafa ben o maili yahoo dan atmisim gibi oluyor gonderen adres x@yahoo.com oluyor?
olur mu?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
evet yahoo.com da ücretli sanırım 6 ay önce falan ücretli oldu.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
yahoo.com'un ucretli olusu cok daha gecmise dayaniyo.. yahoo.co.uk'de de bedava. ama olay akisi bahsettigin gibi olmuyo.. reply dersen yonlendirdigin mail adresinden karsi tarafa gondermis olursun. bunun icin outlook benzeri mail programindan yahoo hesabini secerek gonderim yapabilirsin. ekteki gibi...
horde gibi bir webmail programi kullanabilme sansin varsa ek profil olusturup buna benzer bi secim yapma sansina da sahip olabilirsin... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!