Zoque.Forum
»
.com.tr işkencesi.. Odtü'nün keyfi tutumu.. Bıktım kardeşim:)
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
mmm, aslında
selam umut, aslında aktif olarak değil, ama kesinlikle net ortamında birlikte çalışılabilir, bilgi alışverişi yapılabilir, belki projeler yürütülebilir, yardımlaşılabilir... zaten internetin en güzel özelliğide bu değil mi?
![]()
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
oki poki, haklisin katiliyorum sana; neden olmasin yani...
kal saglicakla.. bu arada aklinda olsun fiziki dunyada da bir seyler yapmaya karar verirsenin ben de aktif olarak katilmak isterim; tabi internet uzerinden de katilmak isterim.. umut |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
com.tr ye hayır
ya abi işin jeneriğini bırak o domaini vermeyipte ne yapıcaksın ya bırak alsınlar
eğer zaten bu işin jeneriği meneriği olsaydı networksolution yapardı bu işi,enbaşta hem çok pahalı, birde durup dururken parası ödendiği halde kesiyorlar, sonra uraş dur yok dekontu faxla telefon aç vs. çok sinir bozucu ya ![]() birde sanki cifte standart yapıyorlar gibime geliyor, zaten com.tr domaini alma istatislikleri bayağ bi düşüşteymiş, |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Benzer bir durumla ben de karsilasmistim, o yuzden bu tavri bir yonuyle hakli buluıyorum, ama cifte standart insani cileden cikariyor tabii.
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: Istanbul/TR
|
Keşke Bende Yapabilsem...
Abi ben hayatında domain alamamış biri olarak bundan sonrada almamaya karar verdim bunlar nedir ya.
Bide bişr şey soracağım bu işi Türkiyede ODTU'den başka bir kuruluş veya şirket neden yapmıyo? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!