|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Benim tercihimde FlashGet ben 6 senedir bilgisayar kullanıyorum ve bir çok prg. gördüm nerdeyse hepsini denemdim.Aslında bazıları down. Zorlaştırıyor buna çok nadiren Down.Acce. şahit oldum şimdi denemelerimi FlasHGet prg deniyecem bakalım ------------------ Herkese Basarılar |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
ben şu an 425 mb tayım ve dosyada hiç bi bozukluk yok...hem çekiyorum hem seyrediyorum
![]() ben asla download için beklemem. ne zaman bağlanıyorsam o zaman download a başlarım. ............. az önce aktaşın lavukları sayesinde 2 dakikalık bi elektrik kesintisi yaşadım ve getrightın yeni bi özelliğini keşfettim; çektiğim filim dosyasını onardı, şu an downloada devam ediyorum... gece uyuyup downloadı getrighta bırakmakta pek mantıklı değil bence...çünkü hat öldüğü zaman (kopmaktan bahsetmiyorum) program doğal olarak bağlı olduğunu zannediyo... bide bi elektrik kesilse...of of of... (benim kasa AT) son olarak bi tekrar yapıyım; aynı dosya isim ve dosya boyutu olarak birden fazla serverda bulunmadığı sürece (örnek: mp3 dosyaları) accerelator maccereletor palavra. hiç bir işe yaramaz. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Rize
|
Şuan Flashget kullanıyorum. Dosya tek serverde de olsa bölüp paşa paşa download ediyor. Ama şu aralar massdownloader diye bir programı deniyorum. Hoşuma giderse ona geçeceğim. Getright ve Flashget gibi programlar casus (autorate mi deniliyor) dosyaları hoşuma gitmiyor. Advert.dll mesela gerçi bunları siliyorsun ama bu dosyları kullanmayan program varken neden bunları kullanayım ki
)------------------ '][' |\| '][' http://dinamit.albeni.net |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen DiNaMiT:
Şuan Flashget kullanıyorum. Dosya tek serverde de olsa bölüp paşa paşa download ediyor.<HR></BLOCKQUOTE> tek serverda olan bir dosyayı bölmekteki mantık nedir anlayamıyorum ![]() <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen DiNaMiT: Getright ve Flashget gibi programlar casus (autorate mi deniliyor) dosyaları hoşuma gitmiyor. Advert.dll mesela gerçi bunları siliyorsun ama bu dosyları kullanmayan program varken neden bunları kullanayım ki )<HR></BLOCKQUOTE> ne olduğunu bilmediğin bir sistem kullandığına göre (windows) 3. parti programların yaptığı minik casuslukların ne zararı olabilirki? sırf bu yüzden dandik bi program kullanmam ben. ürettikleri diğer programları bırak, işletim sisteminin içine sürpriz yumurta ekliyorlar. bunu yapan kişilerden %100 gizlilik bekleyebilirmisin? hiç zannetmiyorum
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>quote:
tek serverda olan bir dosyayı bölmekteki mantık nedir anlayamıyorum <HR></BLOCKQUOTE> Dogrusunu istersen ben bunu iyi bişey olarak görüyorum yani düşünsene 3 mb'lık bir dosyayı parçalara böldügünü iki parçaya bile bölmüş olsan zamanı yarıya düşürmüş olmazmısın bilmiyorum tabi kb/s gibi bir kriterde söz konusu ama tabi bu hatlarda on parçayada bölsen an geliyo %98 inanın valla tam %98 takılıyo kalıyo yok arkadaşım artık yani şeyini yırtsan yok bir byte bile almıyo yaw böyle dandik bişey Ama sonuç olarak bende Jeologic'e katılıyorum şu ana kadar getright, flashGet, Gozzilla, Netvampiri ,Download accelerator v.s. kullandım ama tabiri yerinde ise yani Getright tam anlamıyla bir canavar yaw yani sen yeterki url'yi ver canavar gibi alıyo valla üstelik getright konusunda master yapmış bir arkadaşda var adam bir gecede 50 mp3 indirmiş adam ve bunu getrightla başarmış.... Ben şu sıralar flashget kullanıyorum malum ne derler en iyi yol bildigin yoldur misali özellikle sistemin türkçe destek vermesi bunu kullanmaya itiyor beni aslında fenada degil ama bazen zorluklar yaşıyorum onuda getright'a yolladın mı canavar gibi alıyo valla Getrihgtla ilgili bunları bildigimden Jeologic film indiriyorum deyince çok şaşırmadım çünkü getrightla herşeyi indirebilirsin bence... ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º kasif º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º<!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (01 Agustos 2000).]--> |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!