|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Toplu e-mail gönderimi hakkında yardım
Selam, toplu mail yollama nasıl yapılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben BCC bölümüne abc@hotmail.com; cde@yahoo.com; ghf@e-kolay.net gibi 25 tane mail yazdım. atalarına "; " koyarak. ama maili yollamadı. bir hata mesajı yazdı mail adresim sdundar@ug.bilkent.edu.tr yani http://webmail.ug.bilkent.edu.tr adresinden girip yolluyorum. herangi bir program kullanmıyorum. bir de şu sorular var kafamda: aynı anda en fazla kaç kişiye yolluyabilirim? çok fazla kişi yazarsam yollamaz mı? (mail listimiz 220 kişi de) liste arasında yanlış e-mail varsa işlemi toptan mı iptal edeR? yoksa sırf ona mı gitmemiş olur? en sonunda "gitti" diyorsa hepsine kesin ulaşmışmıdır? toplu oldugu için arada kaynama gibi bir durum olabilir mi? bir de bunu başarabilen güzel bir program varmı? (Sakın spam yapacagımı sanmayın, Bilkent Üniversitesi Snowboard ve Kayak Kulübünün etkinlik duyurularını üyelerimize mail yoluyla yapmaya calısıyoruz) Biraz ACİL yardım lazım. Teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Toplu e-mail gönderimi hakkında yardım
Bende bir ara üyelere aylık bülten gönderirken WorldCast isimli programı kullanıyordum. Kullanımı oldukça basit ve kolay çabucak çözersin... http://download.com.com/3000-2369-10...ml?tag=lst-0-1 adresinden ulasabilirsin kendisine
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
spam yapıyor olsan da olmasan da aslında kullanacağın programlar aynı. Okulun webmailine erişimin varsa muhtemelen smtp erişimin vardır (olmayabilir de!) bu smtp bilgilerini kullanman gerekebilir program olaraksa download.com benzeri bir yerde "mail Merge" öbeğini aratarak buldukların işini görecektir.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
genelde bu tür programlar (eğer demo versiyonlarıysa) 100lük paketler halinde gönderi yapıyor..
outlook "Bcc" durumu, işlev olarak bunu yapıyor ama "to:" da fiks mail adresi olduğundan biraz "köylü mantığı" oluyor.. (bu arada, outlook'un genelde 25 toplu mail attığı düşünülürken, bunu ayarlardan 100'e çıkarmak olası) // bu konu hakkında ben de arayış içindeyim, (her ne kadar şimdiye dek outlook "bcc" kullansam da) "mail merge" için, denenmiş / beğenilmiş / "sorunsuz" birkaç isim paylaşırsanız sevinirim.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
MailMerge için geliştirilmesinde ufak ufak katkıda bulunduğum bir ürün var. .net ile çalışıyor ve dahi paralı. evaluation lisansıyla 30 gün kullanabilirsiniz. ürün aslında bir .net componenti, yani arayüzü yok. fakat çok iyi çalışan örnek programları var.
www.devmail.net adresinden bilgi alabilirsiniz. sitenin dili yanıltmasın yüzde yüz yerli iş gücü. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!