|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Tekirdag
|
"Hepsini Göster" olayı
Merhabalar. Hemen konuya giriyim. Şimdi sayfada bir tablo var ve ilk hücrenin içeriği şu şekilde: ------------- A B C D E Hepsini Göster ------------- Ve ben de "Hepsini Göster" linkine tıklayınca şu şekilde olmasını istiyorum: ------------- A B C D .. .. U V Y Z Gizle ------------- Yani A 'dan Z'ye kadar tüm harfleri göstermesini ve "Hepsini Göster" linkinin "Gizle" olarak değişmesini istiyorum. Dolayısıyla hücrenin height özelliği + değer olarak değişecek. Buna bağlı olarak ta bu hücrenin altındaki hücreler de değişen height değeri kadar aşağı doğru kayacak. Aynı şekilde "Gizle" linkine tıkladığımızda "Hepsini Göster" olarak değişecek ve hücreler + tablo eski şeklini alacak. Tam olarak anlatabildimmi bilemiyorum ama yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Tekirdag
|
Re: "Hepsini Göster" olayı
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm
![]() Yararlanmak isteyenler aşağıdakileri yaparak bu işlemi en basit haliyle görebilirler. Notepad i açın ve aynen kopyalayın: function goster(a) { document.getElementById(a).style.display=""; } function gizle(a) { document.getElementById(a).style.display="none"; } Ve bunu sc.js olarak kaydedin. Ardından .HTML sayfamızı yapıyoruz. <HTML> <head> <script type="text/JavaScript" language="JavaScript" src="sc.js"></script> </head> <body> <a href="JavaScript:goster('metin')">Göster</a> <a href="JavaScript:gizle('metin')">Gizle</a> <div id="metin" style="display:none">Goruntulenmesi istenen metin</div> </body> </HTML> Benim sorumdaki gibi değil ama kısaca bu şekilde yapılıyor. Ne kadar saçma oldu. Kendi sorumu kendim cevapladım. Çünkü : Uyku mode is ON and saat = 05:25 ![]() Ama olsun, az da olsa kaynak teşkil eder. Dimi?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!