|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: -
|
ARkadaşlar flash 5 in Beta sürümünü bu adresten çekebilirsiniz.. ************** ----- flash 5 in beta versiyonu icin lütfen http://www.macromedia.com adresine bakmanizi tavsiye ederim. zoque <!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (25 Temmuz 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
verilen adres legal degil mi ? aksi takdirde mesaji silmek zorundayim.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Sanırım Legal, çünkü aynı adres Medyasoft'un mail listesinde deverildi.
------------------ -- LeventBali tuRkmasteRs.org |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
söz konusu dosya yasal degildir cunku bu flash 5 BETA sinin zaman siniri CRACK ile kaldirilmis ve o sekilde sIkIstirilmistir.
Macromedia'da var ise o program cekilmelidir ancak onunda zaman sinirlamasi oldugunu unutmayin. Diger beta veya gercek sürüm cikinca eski program calismayacaktir. bu durumda bu link ILLEGAL ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Ka-ti-li-yo-rum!
Ama nasil: Aslinda yasal, ama nereye kadar. Ha sen developer'san zaten sana gonderiliyor program. Diger kullanicilar icinse deneme suresi... Eleman programi aliyor..Bu bu hatalar var, ben size soyliyim diyor, programdaki buglar temizleniyor ve satisa sunuluyor. Beta goreceli kavram..ICQ free mesela, ama hep beta farkindaysaniz Bence betayi indirmenin bir mahsuru yok. Ama siz siz olun program satisa cikinca silin onu
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
arf ICQ konusuna hic girme yillar önce o konuyla ilgili bi site yapmistim http://get.to/icqnet
bu sebeple epey bi irtibatim olmustu israilli arkadaslar ile. Sonra AOL satin alinca da ayri bi panik... Sonucta icq beta su an, beta süresi bitecek diyor terms of service in tamamini okuyan bir tek ben varimdir allahbilir icqnun ![]() Diyorki, betadir, istedigimiz an beta kullanim süresini durdurma hakkina sahibiz serverlara erisiminizi istedigimizde kesebiliriz ve son olarak da ekliyor beta olmayan sürümde icq ücretlendirilecektir beta olarak ücretsiz kullaniminin sürdürülmesi sizleri icq arayüzüne alistirmak ve tanitmaktir diyor. Karisik mi oldu? Sonuc olarak icq nun durumu farkli degil, süre kisitlamasi olmayan BETA version HAALAAA yok ![]() ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!