»
blog sitesi nasıl yapılır
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: blog sitesi nasıl yapılır
Alıntı:
Bu şekilde bi soruyu cevaplamak için çok uğraşmak lazım çok.. Hiç birşey bilmeyen adam "site" ne demek onu da bilmez şimdi. Abi sen biraz bişeyler öğreN, sonra daha detay sor bence... blog sitesi diğer siteler gibi yapılıyor korkma çok abartı bi şey değil... en önce içerik lazım, yazacak değerli bişeyler, güzel görünsün istersen şayet bir tasarım lazım, daha bi teknolojik olsun dersen biraz ASP, PHP kod olayı bir de hepsini oturup birleştirmek lazım. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
internet nedir site nedir diyecek kdrda acemi değilim.ben sadece blogları nasıl yükleyebileceğimi örneğin notepad le ftp yle mi yüklenmesi yoksa browser la yüklenmesi mi daha iyi olur ve birde sadece notepad yeterli olur mu diye soracağım.frontpage e gerek war mı?ve tabe nasıl yükleyebilirim diye soracaktım.cuteftp im war onu biliyorum
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
öncelikle amacın kişisel bir site yapmak değil sadece yazdığın yazıları bloglamaksa yani bir nevi günlük tutmaksa ve ASP ya da PHP'yle yakından uzaktan alakan yoksa (mesela benim gibi
) hazır blog siteleri kullansan daha kullanışlı olmaz mı?internette o kadar çok seçenek var ki, ftp'yle kodlarla uğraşmaktan kurtulmuş olursun. ben antville.org'u kullanmıştım, denediklerim içinde en kalitelisiydi yalnız yeni üye alımı yok şu an için... internette araştırırsan kullanışlı yerler bulabilirsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Avcılar
|
nikita +1
ayrıca kaliteli bişeyler yapmak istersen webmasterlara movable type , antville gibi cqi programları falan kurdurabilirsin.. ama www.blogger.com sitesini dene çünkü hiç yoksa istediklerini biraz kafanda planlıyorsun zaten bir süre sonra yetmiyor (büyük düşünüyorsan) ha olmadı haber scriptleri (ASP , PHP ) yada blog scriptleri altında Google da arama ya (ing. şekilde) bunlardan istediğin tarzda olanları kendi dizaynına göre tasarla.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
|
|