|
|
#2 (permalink) |
|
server'da missing.HTML denen bir sayfa var. ve bu missing.HTML birisi yanlis bir adres yazdiginda 404 olarak gösterilen mesaji icermekte. (hosting firmamimi bir hizmeti
) bende bu sayfayi istedigim gibi degistirdim. kendi hostinfg firman sana böyle bir hizmet veriyor mu bilmiyorum. bunu bir cgi skript ile de yapabilecegini görmüstüm. ama su an icin adresi bulamiyorum. <!--[Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (22 Temmuz 2000).]-->
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
.htacess diye bir olay ile yapiliyor unix hostlarda.
Hostunun FAQ kismina veya Support kismina bir gözat, .htaccess support diyeb irsey olmali. hypermart dahil bircok cgi destekli server bu özelligi de verebiliyor. mesela aftermath2000.hypermart.net/dfgsdfgdsgd yazinca error dokümana gidiyor. simdi htaccess dosyasinin icerigine gelelim: ------ ErrorDocument 404 /public_html/dizin/404error.HTML ErrorDocument 401 /public_html/dizin/401error.HTML ------ "--" lari yazmiyorsunuz tabiki. bunu htaccess.txt olarak kaydedin server a en üst dizine (genellikle public_html) ASCII olarak upload edin, sonra ".htaccess" olarak dosya adini degistirin. 505, 501, 500 gibi hatalarini da aynen 404 ve 401 de oldugu gibi satirlari yaratarak .htaccess dosyasi icerisinde konfigure edebilirsiniz. ------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
way bea!
hypermartta böyle bişey olduğundan haberim yoktu...memberarea yı biraz karıştırmak lazım ![]() ama hypermartta zaten web dizinine bağlanıyoruz, /public_html/ ye gerek yok, zaten koyunca çalışmıyo... bütün error kodlarının ve açıklamalarının olduğu bir yer varmı? yada buraya yazabilirmisin? bi kaç yerde aradım, alakasız şeyler geldi
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, TR
|
ok..kimsenin ilgisini çekmedi anlaşılan...
ama ben yinede kendi kendimi cevaplıyım ![]() http://ubbcodehacking.com/ubb/Forum10/HTML/000185.html |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!