|
|
#1 (permalink) |
|
Dw MX2004 test eden var mı?
Merhaba; Forumu takip edenler bir süredir devamlı Dreamweaver (yazması da ne zor...) MX ile ilgili bir sürü soru ve sorun dile getirdiğimi bilir. Sonunda DwMX'den vazgeçtim. Bulduğum onlarca hatanın yanında en son bulduğum sorunlar, 1. template'inizi update ederseniz, ona bağlı sayfalardaki "body onLoad" tag'ını siliveriyor... 2. Access database ile bağlı ASP sayfaları yaparken program IIS serverdaki database'in .ldb (database lock) dosyası yaratmasına neden oluyor, bu da live preview yaptığınızda sürekli 500.100 hatası almanız demek... Ancak DwMX'i kapatırsanız .ldb dosyası yokoluyor.... Dw4 ve UltraDev4 versiyonlarında olmayan birçok bug ve mükkemmel(!) stabilitesi sayesinde tekrar eski versiyona geri döndüm. İki tane yeşil ikonu ve butonları güzel görünüyor diye daha fazla katlanamazdım. Şimdi MX2004 deneyenler, eski versiyona göre stabilitesini ve özelliklerini test edenler var mı? Varsa görüşlerinizi almak isterim bir kabusa daha yelken açmadan... Teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Dw MX2004 test eden var mı?
Aktif olarka kullanmıyorum açıkçası ama MX' e göre 2004 bir sürü bug fix ile gelmiş yani çok dhaa fazla stabil. Gene de aktif kulnanana sormak gerekir.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
DwMX2004 haarika bi program.. Ben de bi ara DWMX kullanıp sonra DW4'e dönmüştüm... Son olarak DwMX2004'ü denemek için yükledim ve bi süre kullndıktan sonra DW4'ü sildim... Türkçe probleminden taglara kadar bütün problemler çözülmüş görünüyor...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Ben 3 aydır fazlasıyla yoğun kullanıyorum,
sadece bu versiyona özel bir bug la karşılaşmadım, Türkçe desteğine dair çeşitli sorunları oluyor tabi ama eskilerin hepsinde de olan sorunlardı benim karşılaştıklarım. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Ben herhangi bir türkçe problemiyle karşılaşmadım aynen Dw4'teki gibi ayarları yaptım ve sorunsuz çalışıyorum uzun zamandır...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Daha önce söylendimi bilmiyorum ama Dw mx2004 ü açtınız. yeni veya daha önce çalıştıgınız bir dosyayı açtınız. Sonra onu kapattınız ve dw de başka açık dosya yok ise eğer dw hata verip kapanıyor. Bende bunu iletmek istedim...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Denedim...
Daha yeni çektim ve yükledim... Dreamweaver MX e göre tasarım biraz değişmiş ilk göze çarpan o..
Mx deki hatalarla da karşılaşmadım.. Türkçe'de de pek bir sorun yaşamadım... İlk intiba bende iyi oluştu.. Birkaç projede de denemek gerekiyor...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!