Zoque.Forum
»
HTML form ile mail gönderme acil lazım.
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
HTML form ile mail gönderme acil lazım.
Merhaba arkadaşlar,
Bana hafta sonuna kadar çok acil HTML form ile mail gönderme örneği gerekiyor müşterinin ASP alanın yok böle bişey istiyor. Yardımcı olursanız sevinirim....
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: HTML form ile mail gönderme acil lazım.
bazı siteler kendi cgi dosyalarıyla bu hizmeti veriyor formunu o hizmete yönlendirirsen çalışır, fakat HTML ile mail göndermek için js kullanılabiliyor ama elimde örnek yok.
Yapabileceğin ya bu hizmeti veren site bulmak yada ASP destekli hostta çalıştırdığın ASP sayfasıyla göndermek, örnek olarak free hostdan alıp formu buraya yönlendirebilirsin işlem gerçekleştikten sonra yine senin sitene yönlendirir mail gönderilmiştir der, ama seni tatmin edermi bilmiyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Her ikinizede teşşekkür ediyorum. Cumartesi akşamı uğraşıcam umarım soulburn ün yolladığı kod işe yarar.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
soulburn un dedigi kod sanırım direk adamın outlook gibi olan mail programını açar.. ama eğer kullanıcının pop maili yoksa sorun çıkartır. Ama freeasp hostlardan bir yer açıp mail gonderirken oraya yonlendirmen en mantıklı çözüm galiba eğer cgi falan destekliyorsa serverın cgi ile de deneyebilirsin.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!