»
frame de tek scrool u iptal etmek
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
frame de tek scrool u iptal etmek
Merhaba Öncelikle hepinizi kurban bayramını kutlarım Diyelimki bir iki frama den oluşan bir sayfa yapıyoruz veya herhangi bir iframe bunlarda scroll u iptal etmek için noscroll yeterli oluyor ama ben sadece alta çıkan scroll u iptal etmek istiyorum bunu nasıl yaparım. Selamlar |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: frame de tek scrool u iptal etmek
Slm;
Yanlış anlamadıysam alttaki scroll derken Horizontal (yatay) scrolldan bahsediyorsun.Bunun nedeni çagırdığın sayfanın frame veya iframeli sayfadan genişlik olarak büyük olması.Yapman gereken çağırdıgın sayfayı frameli sayfanın genişliğine göre ayarlamak.Tavsiyem tablo kullanırken genişlik değerini pixel olarak değil, % olarak girmen. Belki burası yeri degil ama bütün zoque üyelerinin Kurban Bayramını şimdiden kutlarım... Saygılar... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Alıntı:
gecen gün ayni dertten ben de muzdarip olmustum. arastirdim filan, yok, iframe de ya hep ya hic kurali var...simdilik. tabi benim arastirmalarimin neticesi bunlar, belki eksik arastirdim, beceremedim falan... eger varsa bana da lazim. fakat ben yok biliyorum |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
|