|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
svchost.exe | Nedir Bu Hata ?
Sadece ve sadece TTNET ile internete girdiğim zaman bu sorunu veriyor. _blank linkli sayfalar açılmıyor copy/paste ve taşıma işlemi yapamıyorum. offline olmak istesem modemin kablosunu çekmeliyim yoksa ofline olamıyorum. Virüs değil kanımca yeni formatlı bilgisayar.Diğer ISP lerde bağlanınca sorun olmuyor. Şimdiden teşekkürler. Ha bu arada Win 2000 Pro. Kullanıyorum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Re: svchost.exe | Nedir Bu Hata ?
burada birkaç bilgi bulabilirsin;
XP Sitemimde acayip bir yavaslama... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
service pack 4 yukle makinenin bir seyi kalmaz. ayni olay benim basima geldi. kablo net ile baglandigimda oluyordu.. svchost problem yaratiyor. copy paste olmuyor paylasim yapamiyorduk. office programlari hata felan veriyordu.. service pack 4 ile sorun kalmadi. win2000 de bariz bir sekilde hizlandi.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
http://support.microsoft.com/?kbid=833330 adresini iyice okumak sonra da http://www.microsoft.com/downloads/d...6-bf673a38b4cf adresinden temizleme progamcığını indiip çalıştırmak sorunu çözüyor.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Evet sorun kalmadı. Yamayı kurduktan vede ServicePack 4 kurduktan sonra, artık hata vermemeye başladı
(yoksa bu yazıyı yazamazdım ya )Herkese teşekkürler.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Bu soruna neden olan bir kurtmuş, neyse ki pek zararlı bir şey değil
![]() Bir öneri olarak firewall kullanmanı tavsiye ederim. (Özellikle Agnitum Outpost'u) Herhangi bir uygulamanın aşırı çalıştığı, yada network kaynaklarını fazla kullandığı durumlarda seni uyarabilir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!