Zoque.Forum
»
açılan popuptan bir seçim yapıp ana sayfada birşeyi değiştirmek
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
açılan popuptan bir seçim yapıp ana sayfada birşeyi değiştirmek
genel olarak seçilen il ile ilgili bazı bilgileri göstermek istiyorum.
harita linkine tıklayınca bir popup açılıyor, her ilin üzerinde bir link var, map yöntemiyle oluşturulmuş, linklerin onclick özelliklerine ne yazmalıyım ki anasayfadaki ilgili form öğesinin içeriğini seçilen bölgenin id'siyle değiştirsin? yani popup'tan bir tık ile anasayfadaki bir value değişmesi gerekiyor. teşekkürler, saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: açılan popuptan bir seçim yapıp ana sayfada birşeyi değiştirmek
<a href="#" onlick="send_item(1)" ...> yazıyorum ama olmuyor. "opener" tabiriyle kendini açan pencereyi yakalar mı yoksa o kısmı değiştirmelimiyim?
ya da açık olan pencerelerden herhangi birisine ulaşmaya çalışsam, olur mu? [şu DOM olayını en kısa zamanda çözmem lazım.] teşekkürler, |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Ana pencere içine aşağıdaki kodlarını yazıyorsunuz..Daha ayrıntılı yazdım
Kod:
<script language="JavaScript"> <!-- function wopen(adres,w,h,r){ yukseklik = 10; genislik =200; if (!r) r = "yenip"; yeni = window.open( adres , r ,'location=no,scrollbars=yes,width='+ w+ ',height=' + h + ',top='+ yukseklik +',left='+ genislik); } // --> </script> Kod:
JavaScript:wopen('form.htm',535,500) Pop Up içinde anapenceryi değiştirmek içinde Kod:
<a href="JavaScript:window.opener.location.href='levent.htm';void(0);">Link</a>
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
|
Böyle birşey var bende. JavaScript Vault diye bir programdan alınma. Bilmem işini görür mü?
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
![]() |
| Etiketler |
| degistirmek , birseyi , sayfada , ana , yapip , secim , popuptan , acilan |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!