|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
iki taraf arasında niye fark var?
http://members.lycos.co.uk/egeb2/deneme.htm sağ kısımda siyah bir çizgi varmış gibi gözüküyor oysa sol tarafta böyle bişey yok niye böyle oluyor lütfen biri yadım etsin? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: iki taraf arasında niye fark var?
Ben de kırmızı bir kutu gördüm. Yine de siyah bir çizgi aradım ama bulamadım
![]() Sonra, anet habergrubuna gönderdiğin mesajı gördüm. Oradaki sayfada da o kırmızı kutuyu göstermişsin. Sağ tarafta, çok dikkatli bakınca bir çizgi var gibi ama aslında olmayabilir de. Şimdi - mesela ben - şartlandım siyah çizgi göreceğim diye ve gördüm ama o kadar da önemli değil bence.Bu büyük ihtimalle göz yanılgısı ve kullandığın renkten kaynaklanıyor. Çok cırtlak bir kırmızı. Mesela beyaz yapıp bir dene. Belki çizginin olup olmadığı görülür.
Myself me = new Myself(); Mesaj gemeaux tarafından 24.02.2004 (01:16) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Alıntı:
sol taraf ile sağ tarafı kıyasla ? neden sağ tarafta siyah çizgi oluşuyor da sol tarafta o çizgi yok? bunun teknik bir açıklaması yok sanırım |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
Eğer varsa bunu şu şekilde anlarız sanırım.
Sayfayı açıp ekran görüntüsü alalım ve daha sonra PS de navigator ile büyütüp bakalım O zaman anlarız siyah çizgi varmı yokmu. Yoksa göz yanılmasımı.Bu arada, ekran farkı ve ayarlarındanda kaynaklanabilir bu yanılgı... Sanada hakvermek lazım deli değilisindir
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
anet haber gruplarında da dediğim gibi bu sadece bir göz yanılması. orada çizgi felan yok, büyültüp de bakabilirsin istersen. mesela (http://karaoglannnn.sitemynet.com/karaoglan/id12.htm) sitesinde gri tonda bi resim var. o resimin ortasındaki noktaya bakıp kafanı ileri geri hareket ettirirsen, etraftaki kutuların döndüğünü sanacaksın. ama bu sadece bir yanılma, gerçekte dönmediğini biliyorsun. bunun gibi daha bir çok örnek var. senin burada kırmızı kutunun yanında siyah çizgi görmenin nedeni de arka rengin mavi olması. bu da gözün yanılmasını sağlıyor. peki neden sadece 1 tarafta var diyecek olursan nedenini cidden bilmiyorum ama öyle
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!