|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Selam arkadaşlar benim amacım başlıktada dediğim gibi IRC server kurulum ile ilgili yardım sitesi yapmak aslında tam yardım değil server lar için prg bulunan bir site yapmak istiyorum. Benim isteğim sizden bana destek olmanız bu konuda ilgilenen insanlar bana mail atabilir ------------------ Herkese Basarılar |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Selam IronSoul, www.trunix.com
bu adreste sanirim biraz dokuman var,,ayrica belirli bir ucret karsiliginda irc serverini kurup kendi bunyelerinde calistiriyorlar. bir de rekor.net var..eskiden ben ugrasirdim ama artik ilgimi cekmiyor..ama bir arkadasim var..ircserver kurmayi iyi biliyor..ayarlari yapmayi felan filan..istersen onunla irtibata gecirebilirim seni.. ama ircserver ve irc cok bos cok bos ( bana gore tabii) ------------------
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
ya ozur dilerim..boyle salak gibin pc nin karsina oturup cevap yazarsam tabii ki boyle olur..adam irc server kurmayi sormuyor ki zaten kendisi irc server kurulumu ile site yapmayi dusunuyor..
neyse son gunler de ki yorgunlugumdan oturu mesajini yanlis okumus ve yanlis degerlendir misim..ozur dilerim.------------------ JarusaLem Selam ve sevgilerle |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!