»
Kredi Kartı İle Ödeme
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Kredi Kartı İle Ödeme
Bir alışveriş sitesinde kredi kartı ile ödeme seçeneğini Sanal POS kullanmadan ve XML servisi ile yapabileceğim bir yer arıyorum. Worldpay, 2checkout gibi yerler beni kendi ödeme sayfasına yönlediriyor ve burdan ödeme yapmamı istiyor, ama bu bence çok amatörce birşeymiş gibi duruyor, bunu XML ile yapabilen bir yer bilen vardır umarım
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Kredi Kartı İle Ödeme
Milletin güvenebilmesi için SSL gerekiyor biliyorsun.. Ayrıca bir çok banka WebPos için SSL şartı getirdi. Bu koşullar altında ucuz seçenekler 2checkout filan fakat onlarda sonuçta güvenlik için kendi sitelerinde yaptırmak istiyorlar bu işlemi.
Emin olmamakla birlikte bunu XML ile yapan bir firma olmadığını sanıyorum. Ayrıca sende SSL gerektiriyor olması bir handikap. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Biliyorum SSL im mevcut, alalı 1.5 ay oldu kurdum falan, dışbanktan sanalPOS um da mevcut ayrıca XML fonksiyonlarınıda yazmış durumdayım ama maliyeti yüksek ve lüzumsuz para harcamak istemiyorum o yüzden sormuştum, sanırım mecburen para vericem
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Malzemeler:
1 adet şirket (ticaret odasından belge) 1 adet SSL (www.freessl.com) 1 adet iyi hazırlanmış site (herhangi birşey sattığı belli olan) 1 adet bu işleri yapıcak kurban (deli) 100 adet 1 dolar ![]() Yapılışı: Bankaya gidilir ve malzemeler teker teker gösterilir,sanalPOS alınacağı belirtilir ve gerekli formlar doldurulur, 10 gün beklenir -ki iyice sinir bozulsun siteniz onaylansın, daha sonra onay verilir ve 100$ serpiştirilir. Çok daha sonra teknik bölümden şifre ve kullanıcı adı ve diğer gerekli bilgiler alınır, ya kaynak kodları verilen cgi derlenir ve kullanılır yada XML yöntemiyle kredi kartı işlemleri yapılır. Verilen örneklerden hiçbirşey anlaşılmayacağı için oturulup fonksiyonlar teker teker yazılır... Mesaj mow tarafından 05.03.2004 (16:38) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu FreeSSL cidden Free değil bu arada sadece 30 günlük bir deneme sertifikası veriyorlarmış. Linke tıklamadan okuyanlar için bilgi. Ama diğer fiyatlar yine de uygun. %96 browser uyumluluğu iyi bir rakam sayılabilir.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
ama en ucuzu ve ucuzlar arasında en güzeli.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!