|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Eskişehir
|
Niye kendi IP'imden sayfalar gözükmüyor?
Merhabalar! Yarına kadar acil olarak halletmem bir işim var. Her türlü gereksinimim tamam, fakat Ip'de sorunum var. Bilirsiniz, Internette projelerinizi gösterirken bazen Ftp'ye yüklemeyip Ip vererek gösterirsiniz. Benim projemin ise kendi makinemden gözükmesi gerekiyor. (Radyo) Şimdi Ip vererek göstermeye çalışıyorum. Ulaşamadığı için "Kapalı" hatasını veriyor. * Ip adresim doğru. * Local adresi verdiğimde çalışıyor. Sorunumun çözümünü nasıl sağlayabilirim ? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Niye kendi IP'imden sayfalar gözükmüyor?
Konfigürasyon yazsaydın keşke, ve hata mesajını...
Varsayalım windows 2000 yada XP kullanıyorsun. IIS5 yada 6 var. Default web serverda çalışıyorsun. Default web server özelliklerinden WebSite > web site Identification > IPAddress kısmında ya <all unassigned> yada dış IPnin gözükmesi gerekiyor. Başka bir sorun da olabilir hata mesajını yazarsan yardımcı olacağım. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Teşekkürler blurise ve mukus.
İlk önce söylemeliyimki FireWall kullanmıyorum. Konfigrasyonum; Windows XP IIS 5.1 Sorunum dediğim gibi benim makinemde olduğu için problem bende. Radyoya gittim ve orda yaptığım deneme olumlu sonuç verdi. Yani sorunsuz yayın yapabiliyorum. Forumda arama yaptırdım aynı problemle karşılaşan birkaç arkadaş daha var. Fakat konular sonuçlanmamış. Radyo ile benim bilgisayarımdaki bahsettiğiniz bölümleri kıyaslayacağım. Gördüğüm farklar olursa muhakkak yazarım. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Tekrar Merhabalar!
Dün radyo yayınları ile ilgilenen bir sitenin bölümünde şu yazıları okudum; Alıntı:
Mesaj eqZo tarafından 07.03.2004 (13:09) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
çalışmanın radyo olduğunu önceden görmemiştim, demekki daha dikkatli okumam gerekli
![]() Yol: my network places » view network connections » (bağlantına sağ tıklayıp) properties » advanced » (alt sağda) settings » (yine altta ama solda) add bölümlerine girdikten sonra; 1. kutuya: Radyom 2. kutuya: 127.0.0.1 3. ve 4. kutuya: 1755 ve ayrıca TCP seçili olacak şekilde ayarla. Yanlız neden portu sen açmak zorunda kalasın anlayamadım, senmi onları dinlemek istiyorsun yoksa onlarmı seni bunuda anlayamadım, verdiğin kaynakta bahsedilen portu neden radyo dinlemek için açmak zorunda olduğumuzuda anlayamadım, kullandığın şey herneyse onun kendisi açması lazım değilmi? Mesaj mow tarafından 07.03.2004 (02:28) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Sorunumu tekrarlayım;
- Arkadaşlar arası projeleri gösterirken, bazen FTP'ye koymayıpta Ip adresi vererek Local'den gösteririz. Ben Adres çubuğuna (217.131.195.135/klasör_adi) şeklinde yazdığımda bunu sadece ben görebiliyorum. Başkaları göremiyor demiştim. Çözümün ne kadar eksisi bilmiyorum fakat şu şekilde diğer kullanıcılar (217.131.195.135/klasör_adi) bu şekilde projelerinizi görebiliyor. Denetim Masası > Ağ Bağlantıları > Kullandığınız bağlantının (özelliklerine) girin > Gelişmiş > "internet bağlantısı güvenlik duvarı" çekini kaldırın. internet Bağlantısı Güvenlik Duvarı hakkında yeterli bilgi bilgisayarınızda (netcfg.chm) nin dosyasında duruyor. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
keşke kontrol etseydin daha önceden.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|