|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: bi sol, bi sağ..
forumdan cekirge'nin internet site sinde, galiba istediğiniz gibi bir şey var. cekirgeye private message atarak veya kodları inceleyerek yöntemi öğrenebilirsiniz. cekirge'nin bundan rahatsız olacağını sanmam.
bu arada "soldan scrool"'un sadece araplar için yapılması gerekmiyor. cekirge solak olduğundan dolayı böyle bir şey yapmış.
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
fark ettiysen, çekirke'de sayfayı küçültüğünde çıkan scroll'da sol da.. işte ben o sağ'da olsun/kalsın istiyorum.. // bu arada ben de solağım, ama nedense mouse'u "sağ" ile kullanıyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Yapmak istedigin boyle bir sey mi?
HTML Code:
<HTML dir="RTL" lang="TR"> <HEAD> <TITLE>Untitled Document</TITLE> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/HTML; charset="> </HEAD> <BODY BGCOLOR="#FFFFFF" TEXT="#000000"> <div ALIGN="center"><iframe src="testcontent.htm" height=200 width=300 scrolling="yes"></iframe> </div> </BODY> </HTML> |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
dir="RTL" .
Bu CSS3 specslerinde de var, ama pek desteklenmiyor henüz. Yazni yarı ayrı, mesela <div style="text-direction:rtl"> gibi ir şey ile metinleri kurcalayabileceğiz.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!