|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Form kullanmadan form değişkeni göndermek
Alıntı:
Benim istediğim ise hiç bir form elemanı kullanmadan belli bir yazıyı yada sayıyı form değişkeni olarak başka bir sayfaya aktarmak. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
html data aktarımı | ID=? bu konuda ki gibi bişi mi yapmak istiyorsun ?
biraz daha detay verebilirmisin sorun tam olarak anlaşılamıyor sanırım. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
bir veya bir kaç yolu var yapmak istediğin şeye göre değişir biolight'ın dediği gibi çok net değil sorun.
1. sayfadaki url'e yazarsın diğer sayfaya tıklandığında urlden parse edersin. 2. PHP/ASP/vs. server side bir dil ile oturum açarsın. oturum değişkeni olarak yazarsın. 3. cookie gönderirsin diğer sayfada cookieden okursun. 4. bulacam bişey bekleyin
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Kod:
<div id="myFormDiv">deneme test 123</div> <a href="#" onClick="formladagonder();">tıkla</a> <script> function formladagonder(){ var t = myFormDiv.innerHTML; myFormDiv.innerHTML='<form id=\'postform\' name=\'postform\' action=\'mypost.ASP\' method=\'post\'><input type=\'hidden\' name=\'degisken\' id=\'degisken\' value=\''+ t +'\'>\n</form>'; document.all.postform.submit(); } </script>
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İlgilenen arkadaşlar sağolsunlar. Cevaplar istediğim şeye çok yaklaşmışlar. Tam olarak istediğim şeyi henüz bulamadım.
absconder'ın verdiği örnek bir bakıma sorunu çözüyor. biolight, verdiğin linkteki konuyu anlamadım pek. uzaytek 3 tane veri taşıma yöntemi söylemiş. ben bunlar haricindeki 4 yol olan formla veri taşımayı, formsuz yapmak istiyorum. session, cookie, querystringleri işe bulaştırmak da istemiyorum. Galiba imkansızı istiyorum. Tekrar teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: St. Ann's Bay
|
<script language="JavaScript">
function Put() { document.write ("<input type=" + "" + "hidden" + "" + " name=" + "" + "degiskenismi" + "" + " value=" + "" + degiskendeger + ">") } </script> sorunun cevabi olur mu bilemem. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!