|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Merhaba henüz bir kaç gün öncesine kadar CuteFTP programım oldukça verimli bir şekilde çalışıyordu ama son iki gündür bir sorunla karşılaşıyorum. sorun şu siteye baglanmaya çalışıyorum kullanıcı adını,şifreyi onaylıyor diger adımlarıda geçiyor en sonda listadımı var serverdaki dosyaları listeliyor işte o komut çıktıktan sonra şöyle bir hat veriyor <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR> ERROR:> Failed to establish data socket STATUS:>Trashed response received <HR></BLOCKQUOTE> Hatadan sonrada altındaki status messajı geliyor.Aynı programla başka bir siteye baglanmayı denedim yine aynı hatayı verdi programı kaldırıp tekrar kurdum iki siteyede baglanmayı denedim yine aynı hatayı verdi sorun nedir acaba yardımcı olurmusunuz. ------------------ º°¨¨°º©º°¨¨°º©º°¨¨°º kasif º°¨¨°º`¨(^-^)¨`º°¨¨°º |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Timeout durumlarinda bu mesaj belirir. Buyuk ihtimalle cute ftp'nin kendisinde bir sorun var, ya da senin internet baglantinda. Yeniden yuklemeyi dene Ftp programini. Olmuyorsa da degistir o programi, heh. Ben cok cektim cute ftp'den. WS Ftp kadar kusel bir ftp programi da yok bence.
tavsiye.. ------------------ www.graphart.net |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
FlashFXP denenmeli siddetle tavsiye ediyorum http://flashfxp.phix-it.com
------------------ Saygilar, aftermath ....................... www.aftermath2000.org ....................... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!