|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Kendi SSL Sertifikamız Ve E-Ticaret
Merhabalar, SSL sertifikasını verisign gibi bir kurumdan almamız gerekmiyor sanırım, bunu kendimizde hazırlayabiliyoruz, linux altında yazdığım bir PHP scripti için kendinden onaylı 128 bit lik bir ssl sertifikası oluşturmuştum ; aynı şeyi bir ticaret sitesi kurmak istyersemde yapamazmıyım ?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Kendi SSL Sertifikamız Ve E-Ticaret
Yaparsın ama Explorer bu sertifika güvendiğiniz bir otoriteden alınmamış, devam etmek ister misiniz diyecektir.. örnek: https://ferruh.mavituna.com/ ...
Garanti yada bir başka sanal pos alabileceğin yer de bunu kabul etmeyebilir hatta etmez.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
ilginiz için teşekkür ederim, anlaşılan illaki bir ssl sertifikası almam gerekiyor. peki alakasız gelebilir ama bu işi Türkiyede yapan firmalar hakkında bilginiz varmı ?Benim bulduğum 1-2 tane yutdışındaki firmaların bayii olarak çalışıyor.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
http://www.globalsign.com.tr
Sen kendi sertifikanı yapabilirn ancak bunun onaylı olması lazım.. Sen garanti olsan kendine pos verirmisin.. İyi bir firma linki olan fiyatlarda uygun.. Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Aslında ganatinin falan bunu kabyl etmemesi saçma şahsen ben sinir oluyorum. Neyse, SSL almaya gelince ben en son bir firma için instantSSL aldim gayet memnunumi hem de örneklerine göre gene uygun bir fiyat ancak ben direk yurtdisindan aldim TR uzantilarina güvenemedim sahsen.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Turkiyeden alacak iseniz GlobalSign'i tavsiye ederim. Ama yurt disindan GeoTrust , Thawte veya InstantSSL gibi yerlerden satin alabilirsiniz sertifikayi.
Biz GeoTrust tan baya memnunduk. Bankalar sertifikaya cok onem veriyorlar o yuzden kendi sertifikanizi yapsaniz bile kesinlikle kabul etmezler. kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Bildiğim kadarıyla GlobalSign intl bi firmanın Türkiye şubesi. Yalnız:
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Ücrersiz bir tanesi kişisel sertifika veriyodu ama şimdi bakınca bulamadım, acaba artık vermiyor mu ?
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]() SSL firmalari %80 saçmalıktır, havadan para kazanırlar genelde vs. Neyse bu ayrı ve uzun bir konu tabii ki.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!