|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
merhabalar bende sevgili mustafanin goruslerine katiliyorum. yer, mekan sorun degil. onemli olan bu fikiri hayata gecirebilmek. konu her ay degisebilir. logo, duvar kagidi, arabirim vs. vs... sizler ne dusunuyorsunuz? sevgiler, lemi -not: mustafa yeni tasarimini daha once gordum ve begenmistim. simdide begeniyorum haberin ola ![]() ------------------ www.luna.ch |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: izmir - ankara
|
Bana sorarsanız aramızda kişileri belirleyelim bu işle uğraşıcak, lemi abinin sitesinde yayımlanması gayet uygun olur, tabii kendisinin yeterince zamanı varsa, çünkü bu durumda koordinasyon görevi onda olucak... veya lemi abi istemezse bu görevi üstlenicek arkadaşı(ları) da belirleyelim ve onların başkanlığında kuralları ve olayları saptayalım...
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Beşiktaş
|
sevgili mustafa,
tamam benim sitede yapabiliriz. ancak baskanlik gibi yanlis buldugum bir sifat ile bunu kabul etmem yarismami? yoksa sergileme seklindemi olsun? bence farketmez. insanda hirs ve istek olursa, ikiside olur.. kisitlama getirilmelimi? tabiki belli kurallari olmasi lazim, mesela boyut gibi, ne bilim xxx gibi . oylama nasil olsun? juriyi kimler kac kisi olustursun, teknik acidan nasil olsun? mustafa sen bu islerde en deneyimli arkadasimizsin. madem bir baslangic yaptin, arkasinida getir bakiim ![]() diger arkadaslarda fikirlerini yazsin lutfen.. bekliyorum. lemi ------------------ www.luna.ch |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İçel / TR
|
Şöle bir öneride bulunmak istiyorum, söylediğiniz herşeye katılıyorum Lemi Bey jüri konusunda bir fikrim var 2 tane alternatif sunuyorum,
1-İsteyen kişiler ilk önce bir kendilerini belirtsinler eğer bunda bir sonuç çıkmassa. 2-Herkezin yoğunlaştığı deneyimli kişileri jüri olarak belirleyelim. Yarışmaya katılmak isteyenler birde önceden belirtilmedili diye düşünüyorum... Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhaba,
Benim düşüncem bi yerden sub--domain açtırırız...Şifrelenir sonra seçilen kişiler ordan yönetirler... Hiç fena olmaz böyle birşey..Sizler ne dersiniz ?¿... ![]() ------------------ Burak Yağmur admin@look4free.org L o o k 4 F r e e . O R G |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
daha önce forumda bu öneriyi design-tr yarismasi icin getirmistim. ama pek göz önünde bulundurulmadi gibi geliyor.
o yüzden yeniden tekrarlayayim. jürinin degismeyen birkac üyesi olsun (mesela 3 kisi, ya da daha fazla) - aramizda belirleyebilecegimiz kisiler. bunun yaninda grafiklere bakan ziyaretcilerin verecegi oylarin toplam sonucu, yine yeni bir jüri üyesiymis gibi degerlendirilsin. son jüri üyeside bir önceki yarismada birinci olan kisi. yani 5 kisi ve sonucta % 20 lik paylardan olusan bir pasta.
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
güzel bir öneri ama bence (espri abes ama) voltran gibi... ortak birşeyler yapılsa daha doyurucu bir şey oluşur
mesela zuxxi gibi ama her konuda içeriği olan... mesela zuxxi de sadece geyik var ama yapılan site de internetten program tanıtımından eğlenceye yani lider bir site yapılsa... genel koordinatör konu editörleri ve yazarlar bence lider bir şey olur |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
yeni aklima geldi de , yarismanin yaninda isteyen kisilerin yaptigi calismalari sergiledigi bir bölümde olabilir.
<!-- [Bu mesaj zoque tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (29 Temmuz 2000).]-->
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: izmir - ankara
|
Yaa hemen topu bana attınız lemi abi...
Dediğim gibi benim bu olayda bulunma amacım sadece yarışMacı olmak..Cihangir de güzel düşündü, ayrı bölüm ve juri meselesini..populer sitelere sahip arkadaşlarda bu siteyi desteklerse iyi birşey ortaya çıkacaktır...
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İçel / TR
|
Evet bencede Sergilemek daha mantıklı olur hatta şöyle bile yapabiliriz bir hafta logo çalışması yaparsak diğer hafta banner, böyle yaparsak hem insanların fikir almasını sağlarız hemde kendimiz birşeyler öğreniriz diye düşünüyorum...
Saygılarımla |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!