|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir - ankara
|
Can sıkıltısı hat saffada...her nekadar işler yoğunda olsa piyasaya iş yapan arkadqşlar bilir..asla yeterince özgür olamazsınız, çoğu zamanda sizden bazı şeyler götürür bu meret iş..neyse psikolojik durumumun pek ilgisi yok aslında konuyla. Demek istediğim belirli bir konu seçelim ve grafik ile uğraşan arkadaşların bu konudaki eserlerini bir sitede sergileyelim, tabi süre sınırlı olucak. hatta bunu yarışma haline bile getirebiliriz... eheh takıntım var sanırım yarışmalara )) neyse değişik bir aktivite olur gibi, yine yapılmamış birşeyi biz başlatmış oluruz. Zoque.com, design-tr veya seçilecek başka sitede bu konuya evsahipliği yapar. Düşüncelerinizi bekliyorum..Aaa bu arada http://www.design-tr.com/wingman sitesi yenilendi şu an bir ana birde ara sayfa var. bakıp fikirlerinizi wingman@design-tr.com adresine atarsanız memnun olurum.. Saygılar.. Mustafa |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İçel / TR
|
Can sıkıntısı çalışan herkezde oluyor herhalde yada sadece ikimizde
Neyse gerçekden iyi bir şey olur tabi konu seçimi için diğer arkadaşlar fikirlerini bizimle paylaşsın. Uzun lafın kısası konu ve zaman belirleyin katılalım ![]() Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
vallahi ben zamansizliktan yakiniyorum , kimileri ise can sikintisindan
bence güzel bir düsünce. benim önerim bu grafiklerin lunach/gfx de yayinlanmasi olur.. gerci lemi'nin konu hakkinda daha bilgisi yok ve tepkisini bilemiyorum tabii ki. bakalim kendisinin konu hakkindaki görüsleri ne olur? belkide sergilenecek site ortak bir calismanin ürünü olur. bunun bir benzeri düsünceyi ozan http://y3k.roots.gen.tr/ de yapiyor.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Merhaba,
Mustafa abimizin ortaya sürdüğü fikir bende gayet iyi... Böyle bir şey olursa eğer ben katılırım.... ![]() ------------------ Burak Yağmur admin@look4free.org L o o k 4 F r e e . O R G<!-- [Bu mesaj MagiciaN tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (28 Temmuz 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
sevgili onur,
zaque degil zoque ama isim zor geliyorsa bana cihangir de diyebilirsin.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Bana da Scoot diyolar bazen yahu..Hayir manasi ucurum olmasa..Igrenc bisey..
Jargonlardan nefret ettigim kadar hic biseyden nefret etmedim.. ![]() Yarisma tarzinda olur fikrimce. E yarismayi kazanan ve diger calismalar da ayni yerde sergilenecek tabii.. Bence de Lemi'nin sitesi grafik yarismalari icin en musait platform, hu hu lemi duyuyor musun hemso ![]() ------------------ www.graphart.net |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: izmir - ankara
|
Mekandan çok içeriği düşünelim...yani kafamdaki olay her ay belirli bir konu yapalım, yarışma olaydaki tatlı rekabet unsuru, yani insanları çekebilmek, yoksa amacımız tabiiki sergileme... hazırlanan grafik çalışmaları, <belirli standartlarada bağlamamız lazım tabii..> emaillanır ve güncelelnir site..Ozanın yaptığı logo falan olayı ama millet karıştırıp grafik çalışmaları yollamaya başladı sanırım... bizimki her ay değişen konu ve katılımlarla güzel bir online sergi kıvamına gelebilir. Herşeyi bana bırakmayın lütfen sizinde fikirlerinizi bekliyorum...
mus. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İçel / TR
|
Pardon Cihangir Bey elim sürşmüş affedin lütfen
neyse konuya gelelim ewt aslında bu işi güncel konuları yorumlayarak grafikleri çıkarmaya başlayalım derim ben. logo tarzında birşey olsun istiyorum. Sergileniş sahasına gelince ilk önce fikirler bir birleşsin mutlaka bir yer buluruz. Saygılarımla |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!