|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: izmir,türkiye
|
dark pardon ya
merhaba dark ben bayağıdır bakmamışım bu mesaja şimdi üst sayfaya gelince gördüm pazar günü gelmeye çalışacağım fakat saat belirtmemişin belki daha önce uğrarım yanına
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
kimsecikler gelmedi...
pazar günü çok bekledim ama kimsecikler gelmedi.sizleri anlıyorum.(anlayışlı bir insanım.neyse..gelmek isteyen olarsa eğer...
2001'in ilk toplanma şeysinde bulunmak isteyen olarsa, tarih:07.01.2001 pazar günü yer:izmir buca anatolia internet cafe telefon:0232 442 42 91 adres:buca heykel tansaş arka sokağı 116 sokak'ta(taşlı yol) adres bu işte ... B E K L E R İ M... (bu arada iyi bayramlar) see you later........ |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: izmir,türkiye
|
saati sordum cevap yazmadın
merhaba dark
ben saat kaçta geleceğiz dedim sen cevaplamadın bir de sen orada mı çalışıyorsun seni nasıl tanıyacağız ismin ne gelip orda aranmayalım haklımıyım ben de bucalı olduğum için akşam bile gelebilirim
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
pazar günü beklerim.
07.01.2001 pazar günü saat:13:00 da buca anatolia internet cafede tüm zoque forum dostlarını bekliyorum.şu anda sayı 5'i buldu gibi.. umarım baya bir katılımcı olur.şimdiden herkese teşekkürler.
adres:buca heykel tansaş arka sokağı sol taraftaki cafe işte. bu arada ben cumartesi izinliyim.beni ararsanız bulamazsınız. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
noldu?
arkadaşlar naptınız buluşabildiniz mi? ben o gün acaip hasta oldum size de bulaştırmiyim diye gelemedim
![]() merak ettim kimse bişey yazmamış buraya da??
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!